Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, Gökçeada'yı ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili adayı Bülent Turan, Gökçeada'yı ziyaret etti.

Turan ve beraberindekiler, Zeytinli köyündeki Rum okulunda inceleme yaptı.

Yıllarca kapalı kalan Rum okulunda geçen eğitim öğretim yılında 4 öğrencinin eğitim gördüğünü aktaran Turan, "Bu yıl ise 2 öğrenciyle eğitime devam edildiğini öğrenmiş bulunuyoruz. 2 öğrenci bile olsa eğitme devam ediyoruz" dedi.

Daha sonra Yeni Bademli köyüne geçen Turan, yaklaşık 2 yıldır yarım şekilde bırakılmış öğrenci yurdunu gezdi.

"Burasını bu şekilde görmek beni üzdü, kısa süre içinde gerekli çalışma yapılarak binanın tamamlanması lazım" diyen Turan, şöyle konuştu:

"Kamu yatırımlarıyla ilgili sorun olan, yarım, eksik olan yerleri yerinde görerek tespit etmeye çalışıyoruz. Gökçeadamızın tarımdan da öte bir kampüs havasına bürünmesi, bir öğrenci şehri olması ideallerimizden bir tanesi. Bununla ilgili hem bakanlığımızla, hem rektörlüğümüzle görüşmeler yaptık, ümit ediyorum yeni dönemde bu güzel ilçemizin, adamızın farklı bir eğitim kampüsü haline gelmesini keyifle izleyeceğiz. Hem yurtlarımız, hem yeni fakülteler, hem mevcut fakülteler, öğrenci sayısıyla ilgili çalışmalarımız olacak. Biz Gökçeada'da organik tarım, zeytin kadar öğrencinin de çok kıymetli olduğunu düşünerek burada bir eğitim yuvasını, eğitim havasını talep ediyoruz. Bunu da takip edeceğiz Allah'ın izniyle."

Kaynak: AA / Yerel

Bülent Turan Çanakkale Ak Parti Gökçeada Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title