Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Adana milletvekili adayı Talip Küçükcan, dünyanın en zengin petrol ve doğalgaz rezervlerine yakın Türkiye'nin, bölgesel ve küresel enerji koridoru olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini belirtti.

AK Parti Adana milletvekili adayı Talip Küçükcan, dünyanın en zengin petrol ve doğalgaz rezervlerine yakın Türkiye'nin, bölgesel ve küresel enerji koridoru olma yolunda hızlı adımlarla ilerlediğini belirtti.

Küçükcan, yazılı açıklamasında, Türkiye'nin enerji koridoru olacağını, bunun ülke kalkınmasına büyük katkı sunacağını bildirdi.

Azerbaycan ve Türkiye arasında imzalanan Trans Anadolu Doğagaz Boru Hattı Projesi (TANAP) ile önemli bir atılım yapıldığını ifade eden Küçükcan,  açıklamasında şunları kaydetti:

"Türkiye, dünyadaki kanıtlanmış toplam petrol kaynaklarının yüzde 60'ına ve doğalgaz rezervlerinin yüzde 65'ine sahip olan Ortadoğu, Hazar ve Avrasya bölgesine yakınlığıyla dikkat çekiyor. Yumurtalık ve Ceyhan'daki enerji yatırımlarının tamamlanmasından genel olarak Türkiye, özel olarak da Adana büyük yarar elde edecek. Bu bölgedeki projelerin hayata geçirilebilmesi için de siyasi istikrarın mutlaka devam etmesi gerekir."

Küçükcan, Türkiye'nin geleceği açısından, genel seçimlerin büyük önem taşıdığını belirterek, "Yatırım, istihdam, üretim ve kalkınmanın devamı için seçmenin AK Parti'ye verdiği güçlü desteğin aratarak süreceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Talip Küçükcan Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title