Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Kökten, "Tek düşüncemiz vatana, millete ve memleketimize hizmet etmek" dedi.

AK Parti Muğla Milletvekili adayı Hasan Kökten, "Tek düşüncemiz vatana, millete ve memleketimize hizmet etmek" dedi.

Kökten, beraberinde AK Parti Muğla Milletvekili adayı Yelda Erol Gökcan, AK Parti Muğla İl Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ercan, Yatağan İlçe Başkanı Ali Tekin ve partililer ile Yatağan ilçesinde Turgut, Yeşilbağcılar, Katrancı ve Yava Mahalleleri'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Amaçlarının Muğla ile bütünleşmek olduğunu belirten Kökten, Muğla ve ilçelerinde vatandaşlardan büyük ilgi ve destek gördüklerini söyledi.

Muğla halkının sağduyulu sesini, milli iradenin sesini AK Parti Genel Merkezinin dikkate aldığını dle getiren Kökten, "Bu seçimler ülkemiz ve Muğla'mız için çok önemli. Muğla halkının bizlere vereceği destek ile daha güçlü şekilde Ankara'ya gitmek istiyoruz. Böylece Muğla'yı hak ettiği şekilde Ankara'da temsil etme şansını yakalayacağız" diye konuştu.

Muğla'yı karış karış dolaşarak halkın sorunlarını dinlediklerini ifade eden Kökten, "Tek düşüncemiz vatana, millete ve memleketimize hizmet etmek. Tüm halkımızın sorunlarını zaten biliyorduk ancak bu ziyaretlerimizde bir kez daha halkımızdan dinleme şansını yakaladık. Bu sorunları AK Parti'nin iktidarında çözüme kavuşturacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Hasan Kökten Murat Ercan Ak Parti Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title