Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir Biga ilçesini ziyaret etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmail Kaşdemir Biga ilçesini ziyaret etti.

Bir kafede düzenlenen toplantıda muhtarlarla görüşen Kaşdemir, ilçe halkıyla biraraya gelmekten her zaman güç ve kuvvet hissettiğini söyledi.

Amaçlarının, birbirlerinin gözünün içine bakabilmek, aynı havayı teneffüs etmek ve tokalaşabilmek olduğunu belirten Kaşdemir, "Demokratik seçim sürecini yaşıyoruz. İnşallah 7 Haziran'da milletvekili seçimi olacak. Bizlerde bugüne kadar 2011 yılından beri Allah nasip etti sizler lütfettiniz bizim omzumuza bir emanet verildi. 31 yaşında Türkiye'de milletvekili olma emanetini onurunu, gururunu omuzlarımıza aldık. Çanakkale milletvekilliğinin hakkını vermeye gayret gösterdik. Meclisin son iki yıldır yoğun temposunda ilçemi unutmuş olabilirim. Samimiyetimden hiç kimsenin şüphesiz olmasın. Kırdığımız muhtarımız varsa hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Kaşdemir, 4 yıldır Biga'nın ve Çanakkale'nin geneline hizmetleri olduğunu anımsatarak şunları kaydetti:

"Hükümet konağıdır, hastanedir, yollardır yapacağız. Biz, Çanakkale'ye, Biga'ya Ankara'nın hükümetin kaynaklarını ne fazla getirebilirsek o kadar bizim için daha iyidir diyerek çalışacağız. Biz seçime kadar Çanakkale kazan biz kepçe her yere gitmeye gayret göstereceğiz. İnşallah bu seçimler memleketimize hayırlar getirir. Bu seçimlerde bir Bigalı hemşehriniz olarak bize sahip çıkmanızı istirham ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

İsmail Kaşdemir Çanakkale Ak Parti Biga Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title