Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Atay Uslu, Antalya'ya hizmet etmekten büyük onur duyacağını bildirdi.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Atay Uslu, Antalya'ya hizmet etmekten büyük onur duyacağını bildirdi.

Uslu, Anadolu Ajansı Antalya bürosunu ziyaret etti. 1972 yılında Antalya'da doğduğunu bildiren Uslu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olduğunu belirtti.

Mezuniyetinden sonra 8 yıl boyunca Finike ilçesinde tarım ve ticaret sektöründe faaliyet gösteren aile işletmesinde çalıştığını dile getiren Uslu, 2000 yılında İçişleri Bakanlığının açtığı kaymakamlık adaylığı sınavını kazanarak mülki idare amiri mesleğine başladığını söyledi.

Uslu, Isparta Eğirdir ve Yenişarbademli, Kütahya Gediz, Ağrı Taşlıçay ve Antalya İbradı Kaymakamlığı görevlerinde bulunduğunu anlatarak, 2010-2013 yıllarında Van'da vali yardımcılığı görevinde bulunduğunu ifade etti.

Daha sonra İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Daire Başkanlığı görevine atandığını kaydeden Uslu, "Siyaset kulvarında Antalya'ya ve ülkeme hizmet etmek için milletvekili aday adayı oldum. Bu güzel şehre hizmet etmekten büyük onur duyarım" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Ankara Üniversitesi Anadolu Ajansı Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title