Haberler

Genel Seçimlere Doğru

AK Parti Ağrı milletvekili aday adayı Muhsin Bulut, Ağrı Kültür Eğitim ve Turizm Gençlik Derneği (AKET) üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Ağrı milletvekili aday adayı Muhsin Bulut, Ağrı Kültür Eğitim ve Turizm Gençlik Derneği (AKET) üyeleri ile bir araya geldi.

ASKF Aydın Kasar Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıda konuşan Bulut, 25. dönem milletvekili aday adayı olmak için görevinden ayrıldığını söyledi.

Bulut, yarının yöneticileri ve üreticilerinin gençlerin olduğunu söyleyerek, "Gençlerin geleceği için yapacak çalışmalarımız olacak. Bu çalışmaları onlarla paylaşmayı istedim. Bugün gelinen nokta itibarıyla ülkemizin yeniden inşasında, burada görev almak büyük bir onurdur" dedi.

Yeni Türkiye'nin inşasında hizmet için aday olduğunu vurgulayan Bulut, AK Parti'nin gerek ülke gerekse bölge açısından yaptığı hizmetlerin sessiz bir devrim olduğunu kaydetti.

Bulut, "Bu devrimi korumak ve güçlendirmek için daha çok çaba sarf etmeli ve daha çok iyi örnekler ortaya koymalıyız. Bugün gelinen noktada, tüm kazanımlar özenle korunmalıdır. Bu kazanımların korunması için adayım. Hiçbir ayrım yapmadan, Kürt, Türk demeden, yaratılanı yaratandan ötürü seven anlayışla, hizmet etme sevdasından dolayı bu dava erlerinin yanındayım" dedi.

Çözüm sürecinin önemine değinen Bulut, sürecin sahiplenilmesi gerektiğini belirtti.

Bulut, şunları kaydetti:

"Çözüm süreci Anadolu coğrafyasının en büyük devrimlerinden biridir. Bu devrimin başarıya ulaşmasında hepimize ciddi görevler düşmekte. İletişimin ve müzakerenin gücü, şiddete ve çatışmaya gidecek tüm kapıların kapanmasını sağlayacaktır. Sürecin başarıya ulaşmasında, anaların gözyaşlarının dinmesi için kendimizden her türlü fedakarlığı ortaya koymak için varım. Serhat şehri ilimizin kalkınmasına öncülük edecek tarım, turizm gibi sektörlerde yatırımcının önünü açmak ve bölgeye yatırımcıyı getirmek çalışmalar yapacağım. Ağrı Dağı'nı ve Nuh'un Gemisi'ni turizme kazandırmak, kente Nuh'un Gemisi tematik ve arkeolojik müze kazandırmak önceliğim olacaktır. Hükümetimizin ilimizde yapacağı hizmetlerin tüm kesimlere ulaşmasında hiçbir ayırım yapmadan adil, dürüst, şeffaf ve ilkeli bir şekilde ulaşması için hizmet etmeye adayım."

Kaynak: AA / Yerel

Muhsin Bulut Ak Parti Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title