Haberler

Genel Seçimlere Doğru

MHP Manisa Milletvekili adayı, eski Maliye Bakanı Sümer Oral, Salihli'nin beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

MHP Manisa Milletvekili adayı, eski Maliye Bakanı Sümer Oral, Salihli'nin beldelerinde ziyaretlerde bulundu.

Sümer Oral, MHP Manisa milletvekili adayı Zeki Kayda, MHP Manisa İl Başkanı Uğur Üncü, MHP Salihli İlçe Başkanı Nezih Ataoğlu ve partililerle Salihli'ye bağlı Taytan, Gökeyüp ve Poyrazdamları beldelerini ziyaret ederek, vatandaşlardan destek istedi.

Poyrazdamları'nda yağmur altında partililere seslenen Oral, Türkiye'de ciddi bir işsizlik sorunu olduğunu belirterek, "Ülkemizde her 5 gençten biri işsizdir. Hükümet işsizlere iş bulacağına tutmuş geçmiş iktidarlara sataşıyor. Geçmiş iktidarlar, liderler çalışmış barajlar, santraller, rafineriler yapmıştır. Eski başbakanlara sataşmanın anlamı ne?" diye sordu.

MHP'nin bu ülkenin sigortası olduğunu ve "sigorta atarsa ampülün söneceğini" söyleyen Oral, Anayasanın ilk 3 maddesinin Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri olduğunu, bunlardan birinin değişmesi durumunda "binanın yıkılacağını ve herkesin altında kalacağını" kaydetti.

- MANİSA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title