Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık 150 kırsal mahalle ziyaret etti.

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında yaklaşık 150 kırsal mahalle ziyaret etti.

Son olarak Dursunbey'in Durabeyler mahallesini ziyaret eden Bostan, 7 Haziran seçimlerinden sonra çıkardıkları 3 milletvekili sayısının, 1 Kasım seçimlerinde en az 4 olacağını kaydetti.

Bostan, bu seçimde tekrar meclise iktidar partisi olarak gireceklerini ve koalisyonla uğraşmayacaklarını ifade ederek, "Halkımız koalisyon dedi ve biz hükümet kurma işlemini birinci parti olarak üstlendik. Ancak muhalefet partileri koalisyon kurmaya bile yanaşmayarak ülkeyi kaos ortamına sürmek istedi. İçimizde MHP'li arkadaşlarımız var mutlaka, biz onlarla aynı adetlerden, milli değerlerden geliyoruz, aynı dini değerleri paylaşıyoruz" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Her şeye hayır" dediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

"Ülkeyi istikrarsızlığa götürmenin yolunu açtı. CHP ile bizi koalisyon kurmaya zorladı. Biz CHP ile koalisyon kuramayız. Neden mi? Çünkü CHP bu Cumhuriyet kurulduğu zaman 50 yılına kadar tek parti yönetimiyle bu ülkeyi yönetti. O zaman yapmak istediği bir şey vardı. Bizim bin yıldan beri mücadele ettiğimiz, savaştığımız uğruna şehitler verdiğimiz, batı medeniyeti değerlerini alıp, bizim milletimize giydirmek istedi. İşte onun için kuramayız. Allah'ın izniyle bu seçimde tekrar tek başına iktidar olup sizlere hizmet vermeye devam edeceğiz. Ben kendim ve partim adına hepinize verdiğiniz ve vereceğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum."

Bostan, ayrıca mahalle gençlerine halı saha sözü verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Kasım Bostan Dursunbey Balıkesir Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
title