Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, seçim çalışmaları kapsamında Musabeyli ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat, seçim çalışmaları kapsamında Musabeyli ilçesine bağlı köyleri ziyaret etti.

Polat, Üçpınar, Fırlaklı, Geçitboyu, Haydarlar, Dorucak, Şenlikçe, Yedigöz, Hasanceli ve Topallar köylerini gezerek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Ziyaretlerin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Polat, bulduğu her fırsatta vatandaşlarla beraber olmaya çalıştığını belirtti. Polat, "Amacımız kentimizin her köşesindeki insanımıza ulaşmak ve sıkıntılarını paylaşmak. Milletvelleri olarak bizler onları temsil etmek için varız. Her gün bir yenisi yapılan projeler sayesinde artık şehirlerimizde ne varsa köylerimizde de mevcut. Köylerimiz yol, su, alt yapı ve park çalışmalarıyla şimdi daha da modern bir görünüme sahip. Gelecek nesillerin bu hizmetlerden daha çok faydalanması için hız kesmeden çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Ziyarete, Elbeyli Belediye Başkanı Süleyman Şimşek, İl Genel Meclis Başkanı Metin Karakuş, AK Parti Musabeyli İlçe Başkanı Yasin Gülali, belediye meclisi üyeleri ve teşkilat mensupları da katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title