Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Muş milletvekili adayları, Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er ve Medeni Çağlar, seçim çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Muş milletvekili adayları, Mehmet Emin Şimşek, Abdulselam Er ve Medeni Çağlar, seçim çalışmalarına devam ediyor.

Malazgirt ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen milletvekili adayları, vatandaşlardan destek istedi.

AK Parti iktidarı döneminde Malazgirt ilçesine önemli yatırımların gerçekleştiğini hatırlatan Şimşek, 1 Kasım seçimlerinden sonra iktidara devam etmeleri halinde, bu yatırımların katlanarak devam edeceğini ifade etti.

Şimşek, şunları kaydetti:

"1 Kasım'dan sonra AK Parti dışında hiçbir partinin tek başına ülkeyi yönetmeye ait bir projesi ve bir hedefi yok. Çünkü iktidar olma hevesleri yok. Ülkemizin istikrara ihtiyacı var. Gerçekten Ak Parti'nin olmadığı bir iktidarda, istikrar olması mümkün değil. Onun için vatandaşımız Sandık başına gittiği zaman çok düşünmeli. Bu seçimde, 2 şeyi oylayacağız. Ya istikrarı ya da istikrarsızlığı. Bence gerçekten istikrara ihtiyacımız var. Çünkü yüreğimiz kanıyor. Hizmete ihtiyacımız var."

Türkiye'de yakalanan istikrarın devam etmesi ve güven ortamının yeniden tesis edilmesi için Malazgirtliler'in de üzerlerine düşen sorumluluğu yerine getireceğine inandığını belirten Şimşek, barış ve huzurun sağlanmasının büyük önem taşıdığını dile getirdi.

Şimşek, "AK Parti olarak barışı ve huzuru sağladıktan sonra, ekonomik gelişmeyi sağlayacak, sosyal ve kültürel faaliyetleri yaygınlaştıracağız. Çocuklarımızın geleceği için eğitim yatırımlarına ağırlık vereceğiz. İşsiz gençlerin iş sahibi olması için önemli adımlar atacağız" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Emin Şimşek Abdulselam Er Ak Parti Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title