Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP İzmir 2. bölge milletvekili adaylarından Kamil Oktay Sındır, Nurgül Uçar, Ali Kemal Elitaş ve Ülkümen Rodoplu'nun CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ile Menemen'de vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP İzmir 2. bölge milletvekili adaylarından Kamil Oktay Sındır, Nurgül Uçar, Ali Kemal Elitaş ve Ülkümen Rodoplu'nun CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter ile Menemen'de vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP İzmir İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında milletvekili adaylarının tarlalarda çalışanlarla görüştükleri, daha sonra Asarlık'ta vatandaşlarla bir araya geldiği belirtildi.

CHP İl Başkanı Bedri Serter, Asarlık'ta yaptığı konuşmada, Türkiye'ye huzuru ve barışı getirecek partinin CHP olduğunu bunun da halk tarafından görüldüğünü belirtti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "illa ben başbakan olacağım" demediğini belirteren Serter, "Biz kardeşlik dedik, barış dedik, huzur ve kalkınma dedik. En önemlisi de önce insan dedik, hala da aynı şeyi söylüyoruz. Biz bu ülkeyi tüm renkleriyle, tüm insanlarıyla seviyoruz. Kimseyi bize oy veren, vermeyen diye ayırmıyoruz. Hepimiz bir olalım, birlikte kalkınalım istiyoruz" dedi.

CHP Milletvekili adayı Nurgül Uçar da gittikleri her yerde, konuştukları herkesin, artık normal yaşantısına dönmek istediğini gördüklerine değinerek, "İnsanlarımız kaostan, gerilimden, terörden, ölümlerden normal yaşantısının nasıl olduğunu unutmuş durumda. Konuştuğumuz herkesin en çok istediği şey normalleşmek" ifadelerini kullandı.

Bir diğer aday Ali Kemal Elitaş da esnafın da köylünün bugün, onların dilinden anlayan bir iktidara ihtiyacı olduğunu savundu.

Kaynak: AA / Yerel

Ali Kemal Elitaş Bedri Serter Nurgül Uçar İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title