Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Celalettin Güvenç, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde kahraman milletin "hak dava"ya sahip çıkıp, AK Parti milletvekili adaylarını Ankara'ya başı dik eli güçlü şekilde göndereceğini söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili adayı Celalettin Güvenç, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde kahraman milletin "hak dava"ya sahip çıkıp, AK Parti milletvekili adaylarını Ankara'ya başı dik eli güçlü şekilde göndereceğini söyledi.

Güvenç, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Türkoğlu ilçesinde, Kaymakam Serdar Kartal ve Belediye Başkanı Osman Okumuş'u ziyaret etti.

Buradaki ziyaretin ardından ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüşen Güvenç, partisinin seçim bürosunda partililerle sohbet etti. Beyoğlu Mahallesi'nde de seçim çalışmaları yapan Güvenç, burada, MHP'den AK Parti'ye geçen 2 belediye meclis üyesine partisinin rozetini taktı.

Güvenç, yaptığı açıklamada, 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde kahraman milletin hak davaya sahip çıkıp milletvekili adaylarını Ankara'ya başı dik eli güçlü göndereceğini belirtti.

AK Parti saflarına katılan meclis üyelerinin her şeye "hayır" deyip ülkeyi çıkmaza sokan bir partiye "hayır" diyerek partilerine katıldığını anımsatan Güvenç, şunları kaydetti:

"Çok değerli 2 meclis üyemize teşekkür ediyorum. Hamdolsun. Bu samimi millet yapılan bu kadar güzel hizmetin ve 13 yıl öncesinin nasıl olduğunu biliyor ve görüyor. Her zamanda partimiz için üzerinize düşeni yaptınız ancak yaklaşan 1 Kasım seçimleri sadece Maraş'ın değil Türkiye'nin değil, Mısır'ın, Kerkük'ün, Şam'ın Kudüs'ün ve tüm İslam coğrafyasının seçimidir. Darbecilerin ve siyonizmin bizim ülkemizde neler yaptıklarına hepiniz şahitsiniz. Şuan Mısır'da, Suriye'de ve Filistin'de neler yaptıklarını hepiniz görüyorsunuz. İşte bu zalimlere direnmeye çalışan mazlumların tek umudu sizin verdiğiniz tek oydadır."

Güvenç, milletin vereceği güçlü destekle bir kez daha, seçim hükümetindeki boşluktan dahi faydalanmaya çalışan şer odaklarına en büyük tokadı vurup, Türkiye'nin önünden çekil diyeceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Güvenç Kahramanmaraş Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title