Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Bigadiç ilçesi Babaköy, Çekirdekli, Mecidiye ve Akyar mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Kasım Bostan, seçim çalışmaları kapsamında Bigadiç ilçesi Babaköy, Çekirdekli, Mecidiye ve Akyar mahallelerinde ziyaretlerde bulundu.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu ve AK Parti'nin ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği Bostan, ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda, AK Parti döneminde kırsal mahallere ve buralardaki çiftçilere sürekli destek verildiğini söyledi.

Bostan, şöyle konuştu:

"AK Parti, gençlerimize, kadınlarımıza ve çiftçilerimize sürekli destek olmuş ve onlarla ilgilenmiştir. Her yıl yeni istihdam alanları oluşturarak gençlerimize, tarıma yönelik faaliyetlerimiz ve kadın kollarımızın yaptığı çalışmalarla kadınlarımıza destek olduk. Hiçbir zaman 'şucu, bucu' demedik. Her noktaya eşit hizmet götürmeye çalıştık. Siz de her seçimde olduğu gibi bizi onore ettiniz. Bugüne kadar verdiğiniz destekten dolayı partim ve kendi adıma teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Kasım Bostan Balıkesir Ak Parti Bigadiç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title