Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, memleketi Suluova ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

AK Parti Amasya Milletvekili adayı Haluk İpek, memleketi Suluova ilçesinde seçim çalışmalarına katıldı.

Yeni Mahalle'deki seçim irtibat bürosunu açarak burada partililerle ve halkla görüşen İpek, Kurucu Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte AK Parti'nin 70 kurucusundan biri olduğunu ifade etti.

Türkiye'nin gelişememesinin önündeki en büyük engelin siyasetin parçalı olmasından kaynaklandığını gördüklerini ve AK Parti'yi kurarken 4 temel madde üzerinde kararlar ve programlar hazırladıklarını ifade eden İpek, partiyi kurduklarında hedeflerinin farklı siyasi partilerde yer almış Anadolu'daki muhafazakar insanları bir araya getirerek parçalı siyasete son vermek, ekonomiyi toparlamak, Türkiye'de temel hak ve hürriyetleri geliştirmek ve terörü sona erdirmek olduğunu açıkladı.

AK Parti kurulduktan sonra ülke kaynaklarının halka düzgün şekilde sunulduğunu ve Türkiye'nin bölgesinde büyük bir güç olmaya başladığını söyleyen İpek, "Küresel oyuncuların korktuğu, çekindiği ve üzerinde oyun oynadığı bir ülke haline geldik. O yüzden Taksim'de Gezi olaylarını başlattılar ve demokrasimize teamülen saldırı yaptılar. O yüzden 17-25 Aralık oldu. Bu süreçte 1 Kasım seçimleriyle ilgili seçim hükümetinin kurulması ve bugün sandığın sizlerin önüne gelmesi çok büyük bir nimettir. Bakın Mısır'da ve Suriye'de sandığa müdahale ettiler ve oradaki insanlar kendi kaderlerini belirlemek için sandığa gidemiyorlar. Şimdi bizim bir sandığımız  var, kendi irademizle 2002'den itibaren Türkiye'nin geleceğini belirleyebilecek bir gücümüz var. Bundan korkuyorlar o yüzden 7 Haziran öncesi kafaları karıştırmaya ve muhafazakar insanları bölmeye çalıştılar. O yüzden o terör örgütünün boynuna ip geçirerek yönettiği o kişiyi eline saz vererek CNN Türk'te sevimli göstermeye çalıştılar. Bütün dertleri  ' Türkiye'deki tek başına iktidarı ve bu gücü yani milletin gücünü zayıflatabilir miyiz ', Türkiye'nin çıkmış olduğu bu yolculukta dünyada ki diğer ülkelere model olmasını engelleyebilir miyiz " Bu yolda 7 Haziran'da bir darbe aldık" diye konuştu.

Dünyadaki bütün meydan okumaların şu anda Orta Doğu'da yani Türkiye'nin etrafında gerçekleşmekte olduğuna işaret eden İpek, şunları kaydetti:

"Küresel oyucular bilek güreşini bizim coğrafyamızda yapamaya başladılar. Yani  bu coğrafyada tüm bu gelişmeler yaşanırken bizim ayakta kalmamız, ekonomimizi ayakta tutmamız ve gelişmemizin yegane sebebi parlamentodaki 3'te 2 çoğunluktur. Bunu fark ettiler, Türkiye'yi zayıflatıp terörle mücadele ederken de daha da zayıf hale getirebilmek için parlamentodaki Türk milletinin gücünü zayıflatmayı hesapladılar. 7 Haziran'da kısmen başarılı oldular. Ama hamd olsun şimdi 1 Kasım seçimleri var. Uzun süredir bir siyasi mücadeleden gelen birisi olarak ve AK Parti kurulduktan sonraki her süreci yaşayan tecrübeli biri siyasetçi olarak Türkiye'nin en önemli seçimi 1 Kasım seçimleridir. Ne CHP'nin ve ne de MHP'nin Türkiye'yi yönetmek ve sorumluluk almak gibi bir derdi ve de kadrosu da yok. Yani Türkiye gibi bir dertleri yok. Şu anda o ateşten gömleği giymiş olan ve bunu devam ettirecek olan tecrübeli ve bütün problemleri bilen, dünyayla rekabet edebilecek bir Türkiye'yi oluşturabilecek tek parti AK Partidir. Gücünü nereden alıyor ' Sandıktan alıyor. Eğer sandıktan tek başına bir iktidarı çıkaramadığımız takdirde bu dünyadaki küresel oyun kurucularla mücadele gücümüz zayıflar. Ama sandıktan tek başına bir iktidar çıkarabilirsek onlarla mücadele ederiz. Türkiye olarak bizim 7 Haziran'daki gibi bir tökezleme lüksümüz yok. Bunun telafisi artık çok zor olur. Tek gücümüz sandıktan bir iktidar çıkarabilmektir."

Suluova ilçesinin AK Parti'yi en iyi anlayan ve en iyi destekleyen bölgelerden biri olduğunu belirten ve vatandaşlara teşekkür eden İpek, açıklamalarının ardından beraberindeki Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Başkanı Aydın Korkmaz, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleriyle ilçe esnafını ziyaret etti, sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Haluk İpek Ak Parti Suluova Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title