Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, "Biz daha çok çalışacağız, daha çok koşacağız ve bu milletle aramıza kimselerin girmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, "Biz daha çok çalışacağız, daha çok koşacağız ve bu milletle aramıza kimselerin girmesine asla müsaade etmeyeceğiz" dedi.

Ergün ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Sebze Hali ve Otogar bölgesindeki esnafı ziyaret etti.

Çamyar, ziyaretlerinde milletin heyecanının, kendi heyecanlarının önüne geçtiğini gördüklerini belirterek, "Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımız 'gece gündüz çalışın, bizi bu buhrandan kurtarın. Bu memleketin eski karanlık günlere geri gitmesine mani olun' diyor. Bu da bizleri ekip olarak motive ediyor" dedi.

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, vatandaşlarla iç içe olan bir parti olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"İnşallah 1 Kasım'da milletimizin desteğiyle tek başımıza iktidarız. Biz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Nerede gidilmesi gereken bir nokta varsa oraya ulaşıyoruz. Milletimiz kararını vermiş. Neyin ne olduğunu esnaf kardeşimiz bizden daha iyi biliyor. Milletimizin her şeyden haberdar olması bizi de memnun ediyor. Yeni açıklanan seçim beyannamemiz de halkımızı umutlandırmış durumda, toplumumuzun her katmanına hitap eden maddeler var. Biz daha çok çalışacağız, daha çok koşacağız ve bu milletle aramıza kimselerin girmesine asla müsaade etmeyeceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Çamyar Ak Parti Ünye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title