Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli'nin termal sağlık turizminde lider kent olacağını söyledi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Dr. Sema Ramazanoğlu, Denizli'nin termal sağlık turizminde lider kent olacağını söyledi.

Ramazanoğlu, yaptığı açıklamada, AK Parti hükümetlerinin sağlıkta yaptığı reformlarla Türkiye'de çığır açtığını, gerçekleştirdikleri devrim niteliğindeki reformlarla insan hayatına verdikleri değerin görüldüğünü belirtti.

Partisinin seçim beyannamesinde açıklanan "sağlık turizmi alanında dünyanın önde gelen ülkeler arasına girme hedefi" ile termal kaynaklar zengini Denizli'nin termal sağlık turizminde dünya lideri bir kent olacağını vurgulayan Ramazanoğlu, şunları kaydetti:

"Termal kaynaklar anlamında çok büyük zenginlikleri barındıran Denizli'nin sağlık turizmi alanında dünyada marka bir kent olması için çaba göstereceğiz. Sanayide oldukça başarılı olan Anadolu Kaplanı Denizli'nin bacasız sanayi olarak adlandırılan turizmde de dünyada üst sıralara çıkması için çalışacağız, Denizli turizmde de hak ettiğini alacak. Sağlık turizmi başta olmak üzere yapılacak yeni yatırımlarla günü birlik konaklamalar artık yerini uzun süreli konaklamalara bırakacak, bundan Denizli ve ülke kazanacak."

"Ekonomi dünyasının isteği tek başına iktidar"

AK Parti Denizli Milletvekili adayları Şahin Tin ve Osman Yüceliş, seçim çalışmaları kapsamında Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Ticaret Borsası (DTB) ve Denizli Fırıncılar Odası'nı ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Adayı Şahin Tin, partisinin 1 Kasım seçimlerinde tek başına iktidar olarak sandıktan çıkacağını belirterek, "Odalarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza yaptığımız ziyaretlerde, halkımızla buluştuğumuzda her kesimin ortak dili tek başına iktidar. Ekonomi çevrelerinin, çiftçimizin, esnafımızın, halkımızın isteği bu. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde bu istek sandığa yansıyacak" dedi.

Açıklanan seçim beyannamesinin tüm ülkede heyecan yarattığına dikkati çeken Tin, "Seçim beyannamemiz 1 Kasım'dan sonra hükümet programı olarak harfiyen uygulanacak. Daha da güçlü bir Türkiye, geleceği parlak ve refah seviyesi giderek artan bir ülke olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Osman Yüceliş de 7 Haziran seçimleri öncesinde koalisyonları öven partilerin, seçimden sonra koalisyon yapmaya yanaşmadığını anlatarak, "Şimdi önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Sahada vatandaşlarımızın ve sivil toplum kuruluşlarımızın ortak görüşü ise tek başına iktidar. Şimdi Türkiye'yi aynı tartışmalara sürüklememek için, daha güçlü bir Türkiye için, 2023, 2053, 2071'de koyduğumuz büyük hedeflere ulaşmamız için, dev projelerin devamı için istikrara, güvene ve tek başına iktidara yeniden ihtiyacımız var" dedi.

-  "Her kesimi kucaklayan bir beyanname açıkladık"

AK Parti Milletvekili Adayı Cahit Özkan ve Muhammed Bekir Ege, seçim çalışmaları kapsamında Pelitlibağ'da düzenlenen mahalle toplantısına katıldı.

Özkan, ülkenin 7 Haziran seçimlerinden sonra kaos ortamına sürüklendiğini ifade ederek, 1 Kasım seçimlerinin ülkenin kurtuluşu olacağını belirtti.

Koalisyonların bu ülkeye geçmişte de bir şey kazandırmadığını dile getiren Özkan, "Ülkenin her kesimini kucaklayan bir seçim beyannamesi hazırladık. AK Parti'nin seçim beyannamesini eline alıp okuyan, gençlerimiz için, işçilerimiz için, emeklilerimiz için, çiftçimiz için, kendisi için muhakkak bir çalışma yapıldığını görecektir" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Muhammed Bekir Ege ise, Türkiye'nin sadece terör örgütü tarafından değil dış güçler tarafından da tehdit altında olduğunu belirterek, çok önemli bir noktada olan Türkiye'nin başarılarıyla bazı kesimleri rahatsız ettiğini kaydetti.

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Denizli Türkiye Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title