Haberler

Genel Seçime Doğru

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin demokratik ve özgürlükçü bir iktidara kavuşması gerektiğini söyledi.

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, 7 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin demokratik ve özgürlükçü bir iktidara kavuşması gerektiğini söyledi.

Sarıkamış ilçesindeki CHP seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğdu, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerin ülke açısından bir dönüm noktası olacağını belirtti.

CHP olarak iktidara gelmek için bütün hazırlıkları tamamladıklarını ifade eden Erdoğdu, "Değerli hemşerilerim sizlerin destekleriyle CHP bu seçimde iktidar olacak. 7 Haziran seçimlerinde Türkiye'nin demokratik ve özgürlükçü bir iktidara kavuşması gerekir. Bu anlamda bir zamanlar Kars, Sarıkamış CHP'nin kalesiydi. Şimdi yine o eski heyecanla Doğu'dan şahlanarak hepimiz gönül birliğiyle, el birliğiyle CHP'yi iktidara taşıyacağız. Oylarımıza sahip çıkalım, Kars'tan üç vekil meclise gönderelim" diye konuştu.

CHP Kars milletvekili adayı Zeki Naci Tarhan da Sarıkamışlıların bu seçimde CHP'ye destek vermesini beklediklerini bildirerek, "Bizim bu memlekete karşı sorumluluklarımız var. Yaşanacak bir Türkiye için gelin destek verin hep beraber iktidara yürüyelim. Türkiye'nin, Kars'ın önünü açalım" dedi.

Kaynak: AA / Yerel

Aykut Erdoğdu Sarıkamış Türkiye Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title