Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan, "Eskiden Kürtçe şarkı söylenince manşet atanlar şimdi HDP hayranı olmuş durumda" dedi.

AK Parti İzmir milletvekili adayı Savcı Sayan, "Eskiden Kürtçe şarkı söylenince manşet atanlar şimdi HDP hayranı olmuş durumda" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında Kınık ilçesindeki öğretmenevinde düzenlenen toplantıya katılan Sayan, konuşmasında, AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olacağını söyledi.

AK Parti'den başka hiçbir partinin "tek başına iktidar olacağım" diye bir söyleminin olmadığını ifade eden Sayan, seçmenin önünde, AK Parti'nin tek başına iktidar olması ya da 3'lü bir koalisyon dönemi alternatifleri arasında tercih yapacağını dile getirdi.

Seçmenlerin, koalisyon dönemlerinin bir daha geri gelmesini istemediğini vurgulayan Sayan, bunun için halkın, AK Parti'yi büyük çoğunlukla yeniden tek başına iktidara getirmek için irade gösterdiğini belirtti.

"Eskiden Kürtçe şarkı söylenince manşet atanlar, şimdi HDP hayranı olmuş durumdalar" ifadesini kullanan Sayan, şöyle devam etti:

"Bunların Kürtleri, Türkleri falan sevdikleri yok. Recep Tayyip Erdoğan da bunların ortak düşmanı. Ancak Recep Tayyip Erdoğan'ın güvendiği bir Hakk'ı var, bir halkı var. 'İzmir, CHP'nin kalesi' diyorlar. Bu nasıl kale? 13 CHP milletvekili var, 11 AK Parti milletvekili var. İzmir'de tek kale var, o da Kadifekale'dir."

Savcı Sayan, Türkiye'nin geldiği nokta nedeniyle başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, AK Parti hükumetindeki herkesin dua aldığını ifade ederek, şunları söyledi:

"Ne yazık ki Türkiye'nin önüne çivi çakmaya çalışanlar var. Bu ülkede, çok anne ağladı. Artık o anneler ellerini açıp Recep Tayyip Erdoğan'a dua ediyorlar. Artık acımız bir, derdimiz bir, türkümüz, imanımız, kıblemiz, bayrağımız bir. Yeter ki bu memlekete sahip çıkalım. Oyunu bozalım. 7 Haziran, eski Türkiye ile yeni Türkiye'nin seçimidir."

Kaynak: AA / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Savcı Sayan Ak Parti İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title