Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Malatya mitingiyle ilgili, "Halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor.

AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Malatya mitingiyle ilgili, "Halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor. İnşallah büyük bir coşkuyla, büyük bir kalabalıkla bugüne kadar yapmış olduğumuz mitinglerin de daha iyisini, daha büyüğünü yapacağımıza inancım tam" dedi.

Kahtalı, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, şu an itibariyle 6 milletvekili adayı ve teşkilatlarıyla seçim bölgesinin hemen hemen yüzde 90'ını gezdiklerini söyledi. Kahtalı, bu günden sonra da kalan kısmını tamamlamak için gayret göstereceklerini bildirdi.

Miting alanındaki çalışmalar da dahil bütün çalışmaları bu gün itibariyle tamamladıklarını anlatan Kahtalı, Malatya'da bu seçimde de vatandaşların desteğiyle yine birinci parti çıkacaklarını belirtti. Bugüne kadar aldıkları oyun da üzerinde oy almak istediklerini kaydeden Kahtalı, 6'da 6 hedeflerine ulaşmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini dile getirdi.

Başbakan Davutoğlu, Malatya'ya gelecek

Kahtalı, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun yarın Malatya'ya geleceğini ve düzenleyecekleri mitingde halka hitap edeceğini kaydetti.

Kahtalı, şöyle konuştu:

"Büyük mitingimiz için bu gün yapmış olduğumuz saha çalışmalarında gördüğümüz, halkımız gerçekten özlemle Genel Başkanımız ile buluşmak istiyor. İnşallah büyük bir coşkuyla, büyük bir kalabalıkla bugüne kadar yapmış olduğumuz mitinglerin de daha iyisini, daha büyüğünü yapacağımıza inancım tam. Bütün Malatyalı kardeşlerimi de yarın miting alanına bekliyorum. Mitingimiz yarın saat 17.00'de Büyükşehir Belediyemizin yanındaki miting alanında. Orada Başbakanımız ile buluşacağız."

Bütün Malatyalıları mitinge davet eden Kahtalı, "Başbakanımızın Malatyamıza müjdeleri olacak. Bu yüzden bütün Malatyalı hemşehrilerimle orada, bu büyük anı yaşamayı umut ediyorum" dedi.

Çiftçilere müjde verecek

Bir gazetecinin, "Üreticilerin, Başbakan'dan istekleri var. Yarın Başbakan üreticilere bir müjde verecek mi?" yönündeki sorusu üzerine Kahtalı, "Üreticilere bugüne kadar vermiş olduğumuz desteklerimiz bundan sonra devam edecek. Şu anda vermiş olduğumuz destekler içerisinde düzenli İyi Tarım Uygulaması kapsamında dönüm başı 50 lira vardı. TARSİM ile ilgili sigorta kapsamında yapılan çalışmalarda da sigorta bedellerinin yüzde 60'ının üzerindeki kısmını yine devlet karşılıyor. Büyük desteklerimiz var ama bunlar yeterli mi? Değil tabii. Daha da iyisinin olması lazım. İnşallah Sayın Başbakanımız, bununla da ilgili bir şeyler söyleyecek" yanıtını verdi.

Toplantıya, AK Parti Malatya Milletvekili adayı Bayram Taşkın da katıldı.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Ahmet Davutoğlu Hakan Kahtalı Ak Parti Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

SURVIVOR'DA KİM ELENDİ? Survivor All Star'da elenen yarışmacı kim oldu? Afrika çöl tozu Türkiye'ye geliyor 9-10 Mayıs: Çöl tozu hangi illere yağacak, kaç gün sürecek? Meteorolojiden Arabistan ve Afrika çöl tozu uyarısı! GELİNİM MUTFAKTA 9 MAYIS 2024 İZLE | Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu, çeyrek altın aldı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 9 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 9 Mayıs 2024 Perşembe TV YAYIN AKIŞI: Televizyonda bugün neler var? Kanal D, Star TV, ATV, Show TV, TRT1, NOW TV MÜGE ANLI CANLI İZLE! #128204 9 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Resmi Gazete bugün (9 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Okul müdürünü öldüren Iraklı öğrenciyi savundu! Sevan Nişanyan kimdir? Atatürk'e neden hakaret etti? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 9 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title