Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında Karapınar'ı ziyaret etti.

AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ziya Altunyaldız, seçim çalışmaları kapsamında Karapınar'ı ziyaret etti.

İş dünyasının yanı sıra sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katıldığı "Karapınar Ekonomisi İstişare Toplantısı"na katılan Altunyaldız, yeni Türkiye'nin, ekonomik alan ve bölgesel konularda güçlü, insanlığı merkeze alan, barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu bir ülke olacağını söyledi.

Artık ülke olarak Türkiye'nin yeni inşaasını, imarını konuştuklarını belirten Altunyaldız, "Bunun için Türkiye üzerinde oynanan küresel oyunları iyi anlayabilmek ve bu oyunları bozmak için geçmişimizi iyi tanımamız gerekmektedir. Yeni Türkiye,  ekonomik alan ve bölgesel konularda güçlü, insanlığı merkeze alan, barışın, sevginin ve hoşgörünün hakim olduğu bir ülke olacaktır" diye konuştu.

Toplantıya katılan Sivil Toplum Kuruluşları'nın temsilcileri de üretim, pazarlama ve ihracat ile ilgili sorun ve önerilerini dile getirdi. Katılımcıları dinleyen Altunyaldız, sorunların çözümü için gerekli çabayı göstereceği sözünü verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Ziya Altunyaldız Karapınar Ak Parti Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title