Haberler

Genel Seçime Doğru

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "üreten ve ihraç eden bir ülkeyken, üretmeyen ve tüketen bir ülke konumuna gelindiğini" söyledi.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, "üreten ve ihraç eden bir ülkeyken, üretmeyen ve tüketen bir ülke konumuna gelindiğini" söyledi.

Uysal, seçim çalışmaları kapsamında Salihli'de Tariş Üzüm Birliği'ni ziyaret etti, pazar esnafıyla sohbet etti.

Tarımın önemli olduğu bölgelerde üreticinin feryatlarına şahit olduklarını ifade eden Uysal, tarımda yaşanan sıkıntıları giderme noktasında mücadele içinde olduklarını belirtti.

Uysal, daha sonra Akhisar'a geçerek ilçe teşkilatında partililerle bir araya geldi.

Demokrat Parti'yi yeniden iktidar yapmak için yola düştüklerini dile getiren Uysal, şöyle konuştu:

"Demokrasiyi konjonktürel bir program olarak görenler, işine geldi mi Menderes diyenler, işine geldi mi Özal diyenler, işine gelmedi mi de bizden önce ne yapıldı diyenlere, Anadolu'nun dağına taşına yapılmış o hizmetler cevap vermektedir. O hizmetler bu sözlere karşı davacıdır. Bu büyük ülkeyi, tarih yürüyüşü içerisinde olması gerektiği yere taşımak için, yeniden üreten bir güç haline dönüştürmek için, yeniden kadını ile genciyle, geleceğine umutla bakan bir ülke yapabilmek için siyaset yapıyoruz."

Uysal, 12 yıllık zaman dilimi içerisinde 27 milyon hektar alanın tarım dışı kaldığını ifade ederek, "Üreten ve ihraç eden bir ülkeyken, üretmeyen ve tüketen bir ülke konumuna geldik. Bu topraklar 12 yıldır, Timur'un istilasından sonra gördüğü en büyük istilayı yaşamaktadır" dedi.

Uysal, daha sonra Akhisar Ziraat Odası'nı ziyaret etti.

Kaynak: AA / Yerel

Gültekin Uysal Demokrat Parti Salihli Tariş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title