Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Mersin milletvekili adayı Muhsin Kızılkaya, "Çözüm süreci, milletimizin esenlik projesidir.

AK Parti Mersin milletvekili adayı Muhsin Kızılkaya, "Çözüm süreci, milletimizin esenlik projesidir. Çözüm süreci, yüzüncü yılını idrak ettiğimiz, 1. Dünya Savaşı'ndaki ve Balkan Harbi'ndeki acılarımızın bir daha yaşanmamasının teminatıdır" dedi.

Kızılkaya, Tarsus ilçesinin Çağlayan, Fevzi Çakmak ve Yunus Emre mahallerinde, semt pazarı ve esnafları ziyaret ederek vatandaşlardan partisine destek istedi.

Ziyaretlerinde çözüm sürecine olan desteğin devam etmesinin gerekliliğine vurgu yapan Kızılkaya, şunları söyledi:

"Kürtler dahil olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın temel hak ve özgürlükler alanında sorunlarını aşma iradesini ortaya koyarak, aidiyet duygusunu güçlendirdik ve toplumsal restorasyon için önemli adımlar attık. AK Parti olarak, 7 Haziran'dan sonra da ülkede birlik ve kardeşliği tesis etmeyi amaçlayan ve dönemsel bir mesele olarak bakmadığımız çözüm sürecini kararlıkla sürdüreceğiz. Demokratik hak ve özgürlüklerin korunmasını yeni anayasa ile güvence altına alacağız. Özgürlükleri geliştirmeye ve genişletmeye devam edeceğiz."

AK Parti hükümetlerinin şimdiye kadar kurulan birçok hükümetin gösteremediği cesaret ve kararlılığı göstererek sorunların üzerine gittiğini savunan Kızılkaya, şöyle devam etti:

"Çözüm süreci, milletimizin esenlik projesidir. Çözüm süreci, yüzüncü yılını idrak ettiğimiz, 1. Dünya Savaşı'ndaki ve Balkan Harbi'ndeki acılarımızın bir daha yaşanmamasının teminatıdır. Türkiye'nin normalleşmesinin yol haritasıdır. Çözüm süreci, eski Türkiye'nin anti-demokratik uygulamalarının bir daha tekerrür etmemesinin garantisi, insan onurunu merkeze alan AK Parti'nin insani kalkınma ve 2023 hedeflerine ulaşmasının önemli dinamiklerinden birisidir. Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere, tüm ülkemiz için aynı zamanda bir refah sürecidir."

Kaynak: AA / Yerel

Muhsin Kızılkaya Ak Parti Tarsus Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title