Haberler

Genel Seçime Doğru

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) oluşturduğu "Milli İttifak"ın Gaziantep milletvekili adayları seçim gezilerini sürdürüyor.

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) oluşturduğu "Milli İttifak"ın Gaziantep milletvekili adayları seçim gezilerini sürdürüyor.

Saadet Partisi milletvekili adayları, il ve ilçe başkanlarıyla Gaziantep Şoförler ve Otomobilciler Odası'nı ziyaret etti.

Oda Başkanı Ünal Akdoğan ile görüşen ve seçilmeleri halinde yapacaklarını anlatan milletvekili adayları daha sonra Otobüs-Kamyon ve Kamyonetçiler Esnaf Odasını ile Güneykent Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi'ni de ziyaret etti.

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet Karalar, ziyarette, hayırlı bir yola çıktıklarını belirterek, "Biz alternatifiz. Şuan ki iktidar birilerini zengin etti ama muhalefet de görevini yapmıyor" ifadelerini kullandı.

Milli İttifak Gaziantep adayı İhsan Kaya da esnafla ilgili bakanlığını bulunmadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Önemli olan esnaf bakanlığıdır. Bu ülkeyi ayakta tutan esnaflardır. Şehirlerimize büyük alışveriş merkezleri kurdular, küçük esnafı yok ettiler. Eğer Milli İttifak TBMM'ye girerse esnaf baş tacı edilecek. Esnafımızın tüm kredi borçlarını sileceğiz. Esnafımızın derdine derman olacağız."

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title