Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, kentteki basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

AK Parti Sivas Milletvekili aday adayı ve eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşarı Mehmet Habib Soluk, kentteki basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Bir pastanede gerçekleştirilen toplantıda konuşan Soluk, bürokratlık dönemlerindeki çalışmalarına değindi. Müsteşarlık görevinden geçen yıl Mayıs ayında emekli olarak kamudaki hizmetini tamamladığını anımsatan Soluk, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığındaki görevi sırasında ülke genelinde ve Sivas'ta yapılan çalışmaları anlattı.

Yüksek hızlı tren ve bölünmüş yollar başta olmak üzere ulaştırma alanında çok önemli çalışmalar yapıldığına dikkati çeken Soluk, iletişim ve haberleşme alanında yapılan çalışmalara da değinerek, " Sivas'ta, ülkemizde bugüne kadar kim taş üstüne taş koymuşsa bizim ona şükran ve minnet borcumuz vardır" dedi.

Sivas sevdalısı bir kişi olduğunu, şehrin problemlerini çok iyi bildiğini belirten Soluk, memleketine hizmete devam etmek için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Kente hizmet için yola çıktığını dile getiren Soluk, "Karar Sivas halkının" ifadesini kullandı.

Sivas milletvekilliği için 77 kişinin AK Parti'ye aday adaylık başvurusunda bulunduğunu kaydeden Soluk, çok sayıda kişinin milletvekili aday adayı olmasının il için şans olduğunu vurguladı. Soluk, seçim sürecinin tüm aday adayları için hayırlı olmasını diledi.

Müsteşar Mehmet Habib Soluk, Anayasanın "Seçimlerde geçici Bakanlar Kurulu" başlıklı 114. maddesindeki "Genel seçimlerden önce, Adalet, İçişleri ve Ulaştırma bakanları çekilir" ibaresi uyarınca, 12 Haziran 2011 seçimleri öncesinde Ulaştırma Bakanlığı görevine atanmış, 8 Mart-6 Temmuz 2011 tarihleri arasında Ulaştırma Bakanlığı görevini yürütmüştü.

Kaynak: AA / Yerel

Ulaştırma Bakanlığı Sivas Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

HalilkelesmobilWeb@haberler.com:

Hayirli olsun vatanimiza milletimize .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title