Haberler

Genel Seçime Doğru

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin lider bir ülke konumuna geldiğini söyledi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Erdoğan Bayraktar, AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin lider bir ülke konumuna geldiğini söyledi.

Bayraktar, Köprübaşı ilçesindeki seçim bürosunun açılışının ardından partililere hitaben yaptığı konuşmada, geçmişte Türkiye'nin koalisyonlarla yönetildiğini ve ekonominin dibe vurduğunu savunarak, "Şuan için ülke ekonomisi güçlenmiştir. Geldiğimiz nokta bizim için yeterli değil ama o kadar net gözüküyor ki Türkiye'de bu son 8. 5 yılda çok ciddi reformlar yapılmıştır" dedi.

AK Parti iktidarıyla Türkiye'nin lider ülke konumuna geldiğini ifade eden Bayraktar, "Ülkemizin geldiği nokta itibariyle genel fotoğrafa bakmak gerekir. Avrupa Türkiye'ye gıptayla bakıyor. Dünyaya verdiğimiz fotoğraf budur" diye konuştu.

Köprübaşı ilçesinin çok önemli bir yer olduğunu kaydeden Bayraktar, "Nüfus az ama dışarıda çok insanı var. Çok kıymetli insanlar buradan yetişti. Rahmetli Adnan Kahveci, Recep Yazıcıoğlu, Bakanımız Mustafa Sait Yazıcıoğlu, Milletvekilimiz Alaattin Kurt gibi birçok ismi saymak mümkün. Bu bakımdan sizler çok önemlisiniz. Ben de sizlerin kardeşi olarak heyecanla çalışma kulvarının içine girdim. Bu bakımdan sizden bugüne kadar olduğu gibi yine büyük bir gayretle çalışmanızı istiyorum. Sizden destek bekliyoruz" dedi.

Kendisinin icraatçı, uygulamacı biri olduğunu anlatan Bayraktar, "Yani işçilikten, uygulamadan, icraattan gelen birisiyim. Öyle kalem efendisi değilim. Elleri harçlı, ayakları çizmeli... Burası benim yörem, kendi ilçem, hep birbirimize benziyoruz, alabildiğine ben köylüyüm, köyden yetiştim. Köyün şartlarını bilirim. Kendi yöresini unutan birisi değilim" diye konuştu.

Bayraktar, esnaf ziyaretinin ardından Köprübaşı Adnan Kahveci Hastanesini ziyaret etti. Burada karşılaştığı vatandaşlarla sohbet eden Bayraktar, hastanenin sorunları hakkında bilgi aldı.

Köprübaşı ilçesinin ardından Beşköy beldesine geçen Bayraktar, Adnan Kahveci İlköğretim Okulunu ziyaret etti. Bayraktar, öğrencilere oyuncak hediye etti.

Beldedeki Afet Şehitleri Anıtı önünde dua eden Bayraktar, Beşköy Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından beldeden ayrıldı.

- TRABZON

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

title