Haberler

Gene Seçime Doğru

AK Parti Siirt Milletvekili adayı Ali İlbaş, yeni Türkiye'nin sağlam temeller üzerinde inşası için AK Parti'nin yeni dönemde yüksek oranda milletvekili ile mecliste temsil edilmesi gerektiğini söyledi.

AK Parti Siirt Milletvekili adayı Ali İlbaş, yeni Türkiye'nin sağlam temeller üzerinde inşası için AK Parti'nin yeni dönemde yüksek oranda milletvekili ile mecliste temsil edilmesi gerektiğini söyledi.

İlbaş, "Bizim partimiz AK Parti'de bırakın bir başbakan, bakan veya milletvekili olmayı, seçimlerde bir sandık müşahidi olmak bile büyük bir şereftir. Biz de partimizin milletvekili adayları olarak bunun bilincinde harekete edeceğiz" dedi.

Partilerinin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine başarılı bir şekilde ulaşmasında genel seçimin önemine dikkati çeken İlbaş, şöyle konuştu:

"Bizler de hiçbir engel tanımadan milletvekili aday adayı olan dava arkadaşlarımız başta olmak üzere tüm parti teşkilatlarımızla istişare halinde olarak üzerimize bu seçimde düşen görevi yerine getireceğiz. Yeni Türkiye'nin inşası için ilimizden 3 milletvekili çıkarmak için tüm teşkilatlarımızla beraber seçim çalışmalarımıza kısa süre içerisinde başlayacağız. Bizim partimiz AK Parti'de bırakın bir başbakan, bakan veya milletvekili olmayı, seçimlerde bir sandık müşahidi olmak bile büyük bir şereftir. Biz de partimizin milletvekili adayları olarak bunun bilincinde hareket edeceğiz. Partimizin kuruluşundan bugüne kadar bizlere güvenip destek veren halkımızdan bu seçimde de güvenlerini tazelemelerini isteyeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde görmek adına bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ziyaret edilmeyen ev, sıkılmayan el bırakmayacağız ve bu sorunlara çözüm üreteceğiz."

İlbaş, partilerinin aday tanıtım toplantısının ardından diğer milletvekili adaylarıyla birlikte seçim çalışmalarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Ali İlbaş Ak Parti Türkiye Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title