Haberler

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Almanya'da

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Almanya'daBERLİN - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'da basın toplantısında iptal edilen programlara ilişkin: "Biz siyasi programlarımızı demokrasi ve ifade özgürlüğü çerçevesinde gerçekleştiriyoruz.

- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Almanya'da

BERLİN - Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'da basın toplantısında iptal edilen programlara ilişkin: "Biz siyasi programlarımızı demokrasi ve ifade özgürlüğü çerçevesinde gerçekleştiriyoruz. Bu tutumu doğru bulmuyoruz ve demokrasiyle bağdaştırmyoruz." sözlerini söyledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç,, Almanya'nın Köln kentinde bulunan Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nde gençlerle bir araya gelme programı kapsamında Almanya'ya gitmişti. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, kendisine Avrupa'da iptal edilen porgramlar üzerine sorulan soruları yanıtladı. Bakan Çağatay Kılıç iptal edilen programlarla ilgili: " Köln'de bu akşam ki programızda olduğu gibi Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, FETÖ'cü terör örgütünün başını çektiği 15 temmuz darbe grişiminden sonra o gece yaşananları, halkımızın hiçbir zaman unutmamasına yönelik olarak ayrıca o geceyi tüm milletimizle paylaştığımız proramdır.program içimizdeki kahramanlar ismini taşıyor.150binden fazla vatandaşlarımız katıldı. Sekiz aya yakın devam eden çalışmada bu akşam Köln'de, Pazar günü Berlin'de 15 temmuz gecesini, vatandaşlarla bir araya gelip, vatandaşlar neler yaşamış, nasıl darbecilere karşı TSK içinde teröristlere karşı nasıl mücadle ettiğini nasıl aydınlığa kavuştuğunu aydınlatacağız. " dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, iptal edilen programlara yönelik, Türkiye'nin Avrupa'daki amacının Avrupalı dostlarının anlamadığını, Avrupa topraklarında yaşayan Türk halkını dinlemeleri gerektiğini, Avrupa'nın yanlış fikirlerinden vazgeçemsini söyleyerek, Avrupa'da programları yapacaklarını belirtti.

Bakan Çağatay Kılıç, Hollanda iptal edilen progrmalara yönelik ise Hollanda'nın tutumunu ırçıklık olarak değerlendirdi ve Türkiye'yi kendi iç siyasi malzemesi yapan ülkeleride Avrupa topraklarında yaşayan Türk halkına havale ettiğini söylerek soruları cevapladı.

(Mk-

Kaynak: İHA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Akif Çağatay Kılıç Almanya Köln Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title