Haberler

Gençlik Spor'dan Malatya Çıkarması

.Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce bu yıl 9'uncusu Malatya'da düzenlenecek "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları"na 137 kişilik kafileyle katılacak.

. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nce bu yıl 9'uncusu Malatya'da düzenlenecek "Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları"na 137 kişilik kafileyle katılacak.

. Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Malatya'da 27 Ağustos- 02 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecek organizasyona 23 İlden yaklaşık 3 bin 500 sporcu katılacak.

Gaziantep, karnaval havasında geçecek organizasyona atletizm, atıcılık, badminton, masa tenisi, basketbol, judo, güreş, tekvando, hentbol, voleybol, işitme engelliler futbol ve yüzme branşlarında 137 sporcuyla katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen İl Müdürü Ömer Faruk Şiran, şunları kaydetti:

"9'uncusu gerçekleştirilecek Doğu ve Güneydoğu Anadolu Yaz Spor Oyunları'na Gaziantep olarak yaklaşık 137 kişilk kafileyle katılacağız. İnşallah sporcularımız Malatya'dan iyi dereceler alarak dönecektir. Fakat sonuç ne olursa olsun tüm takımlarımızın centilmenlik içerisinde müsabakalarını tamamlayıp kazasız belasız memleketlerine dönmelerini yürekten dilemekteyim." - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Gaziantep Malatya Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title