Haberler

Gençlik Merkezi Öğrencileri Yeteneklerini Sergiledi

Çarşamba Gençlik Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerin düzenledikleri etkinlikte yeteneklerini davetlilere sergilediler.

Çarşamba Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin düzenledikleri etkinlikte yeteneklerini davetlilere sergilediler.

Adapark mevkisinde bulunan, Çarşamba Gençlik Merkezi'nin programına Çarşamba İlçe Kaymakamı Caner Yıldız, İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, İlçe Jandarma Komutanı Ramazan Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, İlçe Müftüsü Sıtkı Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.

Büyük ilgi gören programda öğrenciler davetlilere resim, halk oyunları ve müzik dinletisi sunarak unutulmaz bir gece yaşattılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Çarşamba Gençlik Merkezi olarak bir yılı aşkın bir süredir gençlerimiz için ilçemizde hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onların boş vakitlerini etkili ve verimli şekilde geçirmelerini hedefleyerek, onlara sosyal, kültürel ve sportif alanda hizmet etme gayesi içindeyiz. Gençlik merkezimizin üye sayısını bir yıl içerisinde Çarşamba ve mahalleleri, Ayvacık, Salıpazarı, dahil olmak üzere tüm okullarımızı dolaşarak 11 bine ulaştırdık ve faaliyetlerimizden tüm öğrencilerimizin faydalanmalarını amaç edinerek bu yolda personelimizle birlikte önemli adımlar attık. Merkezimiz bünyesinde gençlerimizin sosyal ve kültürel anlamda kendilerini geliştirmeleri ve zararlı alışkanlardan uzak durmaları için enstrüman, görsel sanatlar, sportif ve sanatsal gibi kurslar bulunmakta ve her geçen gün kurslarımıza yenilerini eklemek için gayret göstermekteyiz. Bu kurslarımızın açılmasında büyük emeği olan başta il müdürümüz olmak üzere, sayın Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlerimize tek tek teşekkür ediyorum. Bunların yanında Bakanlığımızın başlattığı ve Gençlik Merkezleri tarafından yürütülen 'ecdada mektup, seyyah bizim iller, gençlik kampları' gibi projeleri, Avrupa Birliği ile entegre yürütülen projeleri Çarşambamızın değerli gençlerine sunduk. Bu kapsamda Bakanlığımıza sunduğumuz 'bin kişi olacağız' projesi de kabul görmüş, 15 gencimizi Nisan ayında Almanya'ya götüreceğiz. Çarşamba Gençlik Merkezi olarak gençleri elimizden geldiğince bir alanda yetiştirmek için bütün gayreti göstereceğiz" dedi.

Renkli görüntülerin yaşandığı gece öğrenciler birbirinden güzel gösterileriyle son buldu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Özdemir Ramazan Ünal İlkay Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title