Haberler

Gençlik Hizmetleri ile Akçadağ Ortak Hareket Edecek

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ilçeye yapılacak spor yatırımları için bir araya geldi.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Sadi Fındıklı ilçeye yapılacak spor yatırımları için bir araya geldi. İlk çalışma suni zeminli çim sahanın yapılması için olacak.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı'yı makamında ziyaret eden Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, ilçeye yapılması planlanan spor tesislerinde ortak hareket etme kararı aldı.

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Akçadağ'da gençlik ve spor tesisleri ve faaliyetleri kapsamında yapılacak çalışmalarda belediye olarak Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün yanında olacaklarını belirterek, belediye olarak tüm faaliyetlere imkanlar nispetinde destek olacaklarını söyledi. Kazgan ayrıca Akçadağ'a Gençlik Spor Bakanlığı'nca yaptırılan spor salonu ve sentetik futbol sahasının ilçe gençleri için çok önemli ve yararlı tesisler olduğunu vurgulayarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür etti.

Başkan Ali Kazgan, 2015 yılında mevcut Akçadağ futbol sahasının da zemininin değişmesi halinde ilçenin spor tesisi ihtiyacı kalmayacağını belirtti.

İl Müdürü M. Sadi Fındıklı ise, "Belediye Başkanımız Sn. Ali Kazgan yıllardan beri Vali Yardımcılığı yapmış kamu hizmeti tecrübesi olan bir arkadaşımızdır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca Akçadağ'da yapmış olduğumuz tüm tesislerin bakım ve onarımı gibi konularda ayrıca Akçadağ'da gerçekleştireceğimiz spor faaliyetlerinde de belediyemizin desteklerini yanımızda görmek istiyoruz. Birlikte birçok güzel projeyi ve faaliyeti Akçadağlı gençler ve çocuklar yararına gerçekleştireceğimizden eminim" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Kazgan Fındıklı Malatya Akçadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title