Haberler

Gençlerle 360 Derece 2. Ulusal Öğrenci Kongresi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye bölümü öğrencileri tarafından 2'ncisi düzenlenen "Gençlerle 360 Derece Ulusal Öğrenci Kongresi" başladı.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Maliye bölümü öğrencileri tarafından 2'ncisi düzenlenen "Gençlerle 360 Derece Ulusal Öğrenci Kongresi" başladı.

Uncubozköy yerleşkesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongrede konuşan CBÜ Rektörü Prof. Dr.  Kemal Çelebi, 18 farklı üniversiteden 72 öğrencinin katıldığı ve 2 gün sürecek kongreye 45 bildirinin sunulacağını belirtti.

Amaçlarının öğrencileri akademik hayata hazırlamak olduğunu ifade eden Çelebi, "Ben bu kongreyi çok önemsiyorum. Öğrencilerimiz ders faaliyetleri dışında kendi girişimleriyle özgüvenleriyle bu organizasyonu her şeyi ile başarıyorlar. Bu bizim için çok önemlidir. Her bakımdan onlara sonsuz desteğim var" diye konuştu.

Kongrenin başkanlığını yürüten CBÜ İİBF Dekanı Prof. Dr. Mustafa Mıynat, geçtiğimiz yıl İktisat konusunun işlendiğini, bu yıl Kamusal Mali Politikalar konusunun ele alındığını, gelecek yıl ise İktisat konusunun ele alınacağını kaydetti.

Mıynat, kongreyi uluslararası boyuta taşımak için çalışma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Demirel Çelebi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title