Haberler

Gençlerin Vizöründen İş Dünyasına Bakış

Ege Üniversitesi (E.Ü) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), PWC, Can Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri, E.Ü İşletme Kulübü ve E.Ü Lojistik Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen “Ege Üniversitesi İşletme Kulübü İş Ödülleri”, iş dünyasını üniversiteli gençlerle buluşturacak.

Ege Üniversitesi (E.Ü) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD), PWC, Can Grup Sigorta Aracılık Hizmetleri, E.Ü İşletme Kulübü ve E.Ü Lojistik Kulübü işbirliği ile gerçekleştirilen "Ege Üniversitesi İşletme Kulübü İş Ödülleri", iş dünyasını üniversiteli gençlerle buluşturacak.

26 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00' da Ege Üniversitesi Muhittin Erel Amfisi'nde başlayacak olan olan ödül töreni ile Ege Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi öğrencilerinin anket sonuçlarına göre yılın en beğenilen ulusal ve uluslararası şirketleri gençlerin gözüyle ödüllendirilecek. EGİAD'ın da destek verdiği öğrenci tabanlı projede, gençlerin vizöründen iş dünyasına yeni bir bakış yansıtılırken, firmaların marka yönetimi, ulusal ve uluslararası çalışmaları, sosyal sorumluluk projeleri, sosyal medya kullanımları da değerlendirilmiş olacak. Firma ve üniversite öğrencileri arasında köprü teşkil edecek olan yarışma, bu yıl ilk kez düzenlenecek.

Ege Üniversitesi İşletme Kulübü' nün organizasyonu ile gerçekleştirilecek olan etkinlikte bir çok detay da düşünülmüş durumda. Ödüllerin verilmesinden sonra Gramofon Sanat Merkezi Acapella gösterisi ile dinamik bir tören planlanırken, üniversiteli gençler ile iş dünyası arasında köprü kurulabilmesi için ödül töreni bitişinde network sağlayacak kokteyl de organize edilecek. Etkinlik Haluk Levent konseri ile son bulacak. Etkinliğe giriş ücretsiz davetiye ile gerçekleştirilecek olup, katılmak isteyen herkes kurumsal@egeisletme.org veya 0507 520 23 96 nolu hatta "İsim soy isim ve telefon numaralarını içeren" mesaj ile katılımda bulunabilecek. Aynı zamanda 12.00-17.00 saatleri arasında E.Ü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde kurulacak olan standlarda davetiyeler için isimler yazdırılabileceği gibi http: //www.eventbrite.com/e/ege-isletme-kulubu-is-odulleri-tickets-11669944117 adresinden de davetiyeler temin edilebilecek. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ege Üniversitesi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title