Haberler

Gençlere Avrupa Birliği'nin Fırsatları Anlatıldı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Avrupa Birliği Bilgi Noktası tarafından gençlere ‘Avrupa Birliğinin Sunduğu Eğitim ve Kariyer Fırsatları’ konulu eğitim gerçekleştirildi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Avrupa Birliği Bilgi Noktası tarafından gençlere 'Avrupa Birliğinin Sunduğu Eğitim ve Kariyer Fırsatları' konulu eğitim gerçekleştirildi.

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası AB Bilgi Noktasının organizasyonunda üniversiteli gençlere 'Avrupa Birliğinin Sunduğu Eğitim ve Kariyer Fırsatları' temalı etkinlik gerçekleşti.

Etkinliğe Adıyaman AB Bilgi Noktası Koordinatörü Mehmet Fatih Turan, Şanlıurfa AB Bilgi Merkezi Koordinatörü Evrim Uygun, Adıyaman Üniversitesi Dış İlişkiler Dairesi Uzman Mustafa Mutlu, Eurodesk Adıyaman Temas Noktası Abdurrahman Parlar konuşmacı olarak katıldı.

Gençlere etkinlikte, Avrupa Birliğinin öğrenci değişim programları, Avrupa'da staj imkanları ve Avrupa Gönüllüler Sistemi anlatıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adıyaman Üniversitesi Mustafa Mutlu Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title