Haberler

Gençlerden Kitap Okumaya Teşvik

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi ‘Geleceğin Lider Kadınları’ projesi üyeleri Menteşe Sınırsızlık Meydan’ında kitap okuma etkinliği düzenledi.

Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi 'Geleceğin Lider Kadınları' projesi üyeleri Menteşe Sınırsızlık Meydan'ında kitap okuma etkinliği düzenledi. Etkinlikte proje üyeleri meydanda stant açarak vatandaşları kitap okumaya davet ettiler. Ayrıca etkinliğe Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Gülsüm Çeker'e ve Emine Bektaş ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muğla Sağlık Yüksek Okulu Prof. Dr. Kılıçhan Bayar da etkinlikte kitap okuyarak destek verdi.

Proje hakkında bilgi veren koordinatör Ayşe Karanlık 'Geleceğin Lider Kadınları' projesinde yer alan 41 gencin sosyal ve vicdani sorumluluk içeren projeye yer vermeye çalıştıklarını belirtti. Karanlık, "Bu gün gerçekleştirdiğimiz kitap okuma etkinliğinin amacı kitabın sadece sessiz bir yerde değil, ya da rahat ortamlarda değil, her yerde okunabileceğini göstermek. Halkımızı da içine alan bir etkinlik olsun istedik. Ayrıca bu etkinliğimize destek veren Muğla Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'e, Gençlik Merkezi Müdürü Zülfikar Türedi'ye, Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri Gülsüm Çeker ve Emine Bektaş'a ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Muğla Sağlık Yüksek Okulu Prof. Dr. Kılıçhan Bayar' teşekkür ediyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Menteşe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title