Haberler

    İlhan Cavcav: Galatasaray'la Yaptığımız Maçların Sonuçlarına Baksınlar

    Güncelleme:

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, "Ben G.Saraylıyım. G.Saray'ın şampiyonluğunu isterim." sözlerine gelen tepkilerle ilgili "Bugüne kadar maç alıp satmadım." dedi.

    Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe maçından sonra hafta içi yaptığı açıklamalara gelen tepkilere cevap verdi.

    Fenerbahçe maçına özellikle hazırlanmadıklarını söyleyen İlhan Cavcav, "Ben bu kulübün 37 yıllık başkanıyım. Galatasaray'ı desteklemiş olsaydım bu maçın sonucuna yansırdı. Bu 37 yılda Galatasaray'la ve Fenerbahçe ile yaptığımız maçlara bakın gerçeği göreceksiniz. Ben bugüne kadar ne maç aldım ne de maç sattım. Bunlar yakışıksız açıklamalar" diye konuştu.

    "GÖNLÜMDE G.SARAY'IN ŞAMPİYON OLMASI YATAR" DEMİŞTİ

    İlhan Cavcav hafta içinde "Ben Galatasaraylıyım ve Galatasaray'ı severim. Çünkü benim amcam Galatasaray'da futbol oynadı. Tabii ki gönlümde Galatasaray'ın şampiyon olması yatar ama Beşiktaş daha avantajlı gözüküyor. Fenerbahçe daha sonra geliyor" diye konuşmuştu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    İlhan Cavcav Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 20 Mayıs hangi burç? 20 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 20 Mayıs tarihi hangi burç olur? Amedspor - Menemenspor CANLI İZLE! Amedspor - Menemenspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı CANLI İZLE! Etimesgut Bld. - İnegölspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Derince Bld. - Denizlispor maçı nereden izlenir? Bursaspor - Vanspor maçı CANLI İZLE! Bursaspor - Vanspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?
    500

    Yorumlar (26)

    BabaMobil-ANDROID:

    maç alıp satmak azizin işidir başkanım

    32
    17
    yanıtYanıtla
    GSMobil-ANDROID:

    başkanım türkiyede maç alıp satma işlerine kimin baktığı belli kendisi de asker kaçağı

    32
    17
    yanıtYanıtla
    abidin unluMobil-ANDROID:

    bu adam bunamis evine gitsin torunlarini sevsin

    17
    23
    yanıtYanıtla
    futbolMobil-ANDROID:

    büyük başkan

    21
    10
    yanıtYanıtla
    FENERLI:

    SENDE MI FRANSIZSAN YA DA PKKACI

    5
    20
    yanıtYanıtla
    santanamobilWeb@haberler.com:

    Genclerbirligi farkli bir takim ama ne yazikki taraftari yok ama olmamasida normal kulubun baskani ben galatasarayliyim derse genclerbirliginin taraftarida olmaz haliyle.

    14
    8
    yanıtYanıtla
    GAZETECI:

    EH YENILGIYE KILIF LAZIM AZIZ BEY HAKEMLERIN SOYUNMA ODASINA giremezse Böyle olur ILHAN BEY. SEN KOSKOCA FB IMPARATORUNU NASIL YENERSIN. Hatayi KENDINIZDE ARAYIN BEYLER CAVCAV GS LILIGINI YILLAR EVVELDE SÖYLEDI SADECE DÜN DEGIL

    14
    6
    yanıtYanıtla
    XYZ:

    Hırsızın ben hırsız değilim demesiyle hırsızlıktan kurtulmuş olmuyor. . . Adın çıkmış dokuza inmez sekize boşuna konuşma aklı sıra tatlı su kurnazını oynuyor. . TC. senin ne mal olduğunu bilmiyor mu?. . .

    8
    8
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    YA BAŞKAN MÜSVETTESİ SENİN MAÇ SATMADIĞINI BİLMEYENMİ VAR. İLK YARI PUANLARI TOPLA İKİNCİ YARI MAÇ SAT. SEN GENÇLER BİRLİĞİNİ NASIL YÖNETTİN ŞİMDİYE KADAR ANKARA GÜCÜ NEDEN KÜME DÜŞTÜ SEN BU MAÇLARI SATMASAYDIM ŞİMDİ DEĞİŞL SADECE EVVELKİ YILLARDA GENÇLER BİRLİĞİ VE SEN BURALARDA DURAMAZDINIZ

    8
    7
    yanıtYanıtla
    yusuf 23m@m.m:

    Melih Gökçek e sor koçum.ankaragücü neden küme düştü.diye

    yanıt6
    yanıt1
    Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title