Haberler

Gençler Yeteneklerini Konuşturuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Tarafından Eğitim Vadisi Salonlarında Düzenlenen Satranç Turnuvasında Gençler Yeteneklerini Sergiliyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Bursa´nın spordaki başarısına yön verecek sporcuları gün yüzüne çıkarmak amacıyla gençlere yönelik satranç turnuvası düzenledi.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından "Düşünen nesil, gelişen Bursa" sloganı ile düzenlenen satranç turnuvası, Eğitim Vadisi salonlarında başladı. Bursa'da genç yeteneklerin önünü açmayı hedefleyen Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bu hedefle düzenlenen turnuvalara bu sayede bir yenisini daha ekledi.

Turnuva, 8-18 yaş kategorisinde toplam 300 sporcuyu iki gün boyunca bir araya getiriyor. Bugün başlayan turnuva, satranç tutkunlarının heyecanlı karşılaşmalarına sahne oluyor. 28 Kasım Pazar günü (YARIN) saat 16.00´a kadar devam edecek olan turnuvada dereceye giren sporcular, 28 Kasım Pazar günü (YARIN) saat 17.00´da yapılacak ödül töreninde madalyalarına kavuşacak.

Kaynak: Bültenler / Eğitim

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title