Haberler

Gençler, Şehit Ailelerini Bayramda Yalnız Bırakmadı

Tokat Gençlik Merkezi tarafından gönüllü gençlerle birlikte Kurban Bayramı dolayısı ile şehit aileleri ve kabirlerine ziyaretler yapıldı.

Tokat Gençlik Merkezi tarafından gönüllü gençlerle birlikte Kurban Bayramı dolayısı ile şehit aileleri ve kabirlerine ziyaretler yapıldı.

Tokat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl ve İlçe Müdürlükleri bünyesinde faaliyetlerini devam ettiren Gençlik Merkezleri organizesinde gönüllü gençler ve personellerin katılımlarıyla #bayramdaziyaretteyiz sloganı ile şehit ailelerine, 15 Temmuz Demokrasi Gazilerine, yaşlılar ile şehitliklere ziyaretler düzenlendi. Huzur evi ziyaretinin ardından şehit kabirleri ziyaret edildi. Gençler, tüm şehitlerimiz için Fatihalar okuyarak dualar ederek, çevre temizliği gerçekleştirdi. Şehitlik ziyaretinin devamında gönüllü gençler 15 Temmuz gecesi düzenlenmek istenen hain darbe girişimi karşısında İstanbul Çengelköy de direnen ve ayağından vurularak gazi olan Hasan Yaşar'ı ve ailesini ziyaret etti. Erbaa Gençlik Merkezi gönüllü gençleri 15 Temmuz gecesi şehit düşen Özel Harekat Polis Memuru Birol Yavuz'un ailesini bayramda ziyaret etti. Almus Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Şehit Mehmet Durmuş'un ailesine ziyarette bulundu. Reşadiye Gençlik Merkezi gönüllü gençleri Şehit Jandarma Er Hayrettin Özmen'in kabrini ve ailesini ziyaret etti. Niksar Gençlik Merkezi üyesi gençler ise Diyarbakır'da şehit düşen Polis Özel Harekat Bülent Ay'ın ailesine bayram ziyaretinde bulundu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Tokat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title