Haberler

Gençler Çocuklara Işık Oldu

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan Kitap ve Oyuncak Kumbarası kapsamında elde edilen kitaplar Esentepe köyünde bulunan Esentepe İlkokuluna verildi.

Genç MÜSİAD Düzce Şubesi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan Kitap ve Oyuncak Kumbarası kapsamında elde edilen kitaplar Esentepe köyünde bulunan Esentepe İlkokuluna verildi. Kitaplar yeni nesile ışık oldu.

Geçtiğimiz aylarda başlatılan ve köy okullarına destek verme amacı ile başlatılan Kitap ve Oyuncak Kumbarası meyvelerini vermeye başladı. Krempark Alışveriş Merkezi'nde yaklaşık 2 ay gibi bir süre toplanan oyuncaklar ve kitaplar sahiplerini bulmaya başladı. Toplanan kitaplar Genç MÜSİAD ekipleri tarafından ayrıştırmasının yapılması ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Esentepe köyüne kitap desteği sağlandı.

Esentepe İlköğretim Okulunda sabah saatlerinde başlayan 23 Nisan kutlamaları çerçevesinde minikler şiir okurken, halk oyunları da sergiledi. Çeşitli yarışmaların da yapıldığı kutlamalarda dereceye girenlere ödül verildi. Dereceye girenlere çeşitli ödüller takdim eden Genç MÜSİAD Düzce Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri daha sonra miniklere Kitap ve Oyuncak Kumbarasından elde edilen kitaplar takdim edildi. Çikolata ve kitaplarını alan minikler, ağabeylerine teşekkür ederken, konu ile ilgili olarak Genç MÜSİAD Başkanı Serkan Verep açıklamalarda bulundu.

Verep şöyle konuştu: "Genç MÜSİAD olarak geçtiğimiz aylarda başlattığımız Kitap ve Oyuncak Kumbarasından elde ettiğimiz kitapları arkadaşlarımız arasında kurduğumuz komisyon dahilinde ayrıştırmasını yaptık. Daha sonra köy okullarına yardım edeceğimiz için Esentepe ilkokulunu tercih ettik. Burada 40 öğrencimiz bulunuyor. Miniklerimize minik kitaplarımızı verdik. Kendileri bizleri görünce çok mutlu oldular. Çocukluk yıllarımızı hatırladık. Onlarla sohbet ettik. Oyunlarını izledik. Miniklerimiz ile tekrar bir araya geleceğiz. Onlara kitaplar ile ışık olduk. İnşallah projemiz devam edecek" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

23 Nisan Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title