Haberler

Genç'ten Teröre Lanet

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, son günlerde terör örgütü tarafından artan terör olaylarını lanetleyerek, "Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin eli kanlı terör örgütüne gereken en ağır cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, son günlerde terör örgütü tarafından artan terör olaylarını lanetleyerek, "Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin eli kanlı terör örgütüne gereken en ağır cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur" dedi.

Dağlıca'da yaşanan hain terör saldırısı nedeniyle bir mesaj yayımlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, terörün her nereden gelirse gelsin insanlık dışı bir eylem olduğunu söyledi. Şehitlerin bu vatan için canlarını feda ettiğini belirten Başkan Genç, " Dağlıca'da yaşanan alçak saldırının üzüntüsünü milletçe yaşıyoruz. Vatan savunmasında ölen her bir tüm Türkiye'nin şehididir. Terörün dili, dini, ırkı yoktur. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü, huzur ve istikrarını bozmaya yönelik yapılan hain terör saldırılarını kınıyor, terörün kirli emellerini gerçekleştirmesinde destek veren tüm iç ve dış güçleri lanetliyorum" diye konuştu.

Fitne sokmak isteyenlere Türk milletinin tarihten bugüne kadar sürdürdüğü birlik, beraberlik ve kardeşliği ile cevap vereceğini ifade eden Başkan Genç, "Memleketin evlatları kalleş tuzaklarda can veriyor. Anaların gözünden yaş, babaların yüreğinden hüzün, çocukların gözünden acı eksik olmuyor. Ellerine kına yakılarak gönderilen askerlerimiz al bayrağa sarılarak dönüyor. Şehitlerimizin acısı yüreklerde kor oluyor. Yaşanan son olaylar terörün iğrenç yüzünü bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Terör örgütü ve destekçileri, dökülen kanlarla bu aziz milletin birlik ve beraberliğine asla zarar veremeyeceklerini iyi bilmelidir. Devletimizin ve Türk Silahlı Kuvvetlerimizin, eli kanlı terör örgütüne gereken en ağır cevabı vereceğinden şüphemiz yoktur" ifadelerini kullandı.

PKK terör örgütünün kanlı yüzünü bu kez Dağlıca'da gösterdiğini söyleyen Genç, "Ateş bağrımıza düştü. Tüm şehitlerimizin hayatlarını çalan, evlatlarımızın yok olup gitmesine neden olan terör örgütü, terörle beslenenleri ve terörü durdurmayanları lanetliyorum. Tüm kahraman şehitlerimizin ve saldırı sonrası yaralanan askerlerimizin acısını yürekten paylaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle kahraman şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına, milletimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize başsağlığı, sabır ve metanet dilerim" şeklinde konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Osman Genç Türkiye Dağlıca Canik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
title