Haberler

Genç Müsiad, 'Tecrübe Paylaşım' Toplantısını Gerçekleştirdi

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, ’Tecrübe Paylaşım’ toplantısını gerçekleştirdi.

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, 'Tecrübe Paylaşım' toplantısını gerçekleştirdi.

Genç MÜSİAD Malatya Şubesi, 'Tecrübe Paylaşım' toplantısının ikincisini yaptı. MÜSİAD Malatya Şubesi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Malatya Ticaret Borsası (MTB) Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk, genç iş adamlarıyla tecrübelerini paylaştı.

Toplantı öncesi açılış konuşmasını yapan Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, "Aile şirketlerinde yönetim ve aile şirketlerinde sürdürülebilirlik konularını işlemek üzere Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk'ü konuk ettik. Tecrübe Paylaşım toplantısının ikincisini gerçekleştiriyoruz. Bu programlarımız devam edecek" dedi.

Aydoğan, Malatya Ticaret Borsası'nın önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, "Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanlığını yapan Mehmet Akif Baştürk, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey ile önemli bir çalışmaya imza attı. Malatya Ticaret Borsası yeni bir bina aldı. Kendilerini bu yeni binanın alımında gösterdikleri çabadan dolayı tebrik ediyoruz. Malatya'mıza böyle bir binayı kazandırdıkları için memnuniyetimizi dile getirmek istiyoruz. Biz gençlerin üzerine düşen görevler ol0ursa da, hiç düşünmeksizin sizlerin yanında olacağız" şeklinde konuştu.

BAŞTÜRK: "PLAN VE HEDEFLERİMİZ VAR"

Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk ise, Genç MÜSİAD Malatya Şubesine teşekkür ederek, "Genç MÜSİAD Malatya Şubesi gerçekten güzel bir konuda bu programı düzenlemiş. Genç MÜSİAD üyelerinin önümüzdeki süreç içerisinde iş hayatında neler yapmaları ve nelere dikkat etmeleri gerektiği konularında bilgilendirmeye çalışacağız. Çünkü gençler ülkemizin geleceği. Öncelikle şehrimizin geleceği. Bu arkadaşlarımız ileride bizi hem yurtiçi hem de yurtdışında temsil edecekler. Bu noktada biz tecrübe ve bilginin önemli olduğuna inanıyoruz" diye konuştu.

Baştürk, Malatya'ya yakışan bir Ticaret Borsası binasını faaliyete geçirdiklerini kaydederek, şunları söyledi: "Biz Malatya'mıza yakışan bir binamızın olmasını istiyorduk. Çünkü mevcut binada Malatya'mıza yeterince Hizmet verme imkanı yoktu. Bu manada öncelikle bulunduğumuz mekanı iyileştirmemiz gerekiyordu. Malatya Ticaret Borsası Başkanımız ve meclisimizin gayretiyle güzel bir Ticaret Borsası binasına kavuşmuş olduk. Bu bizim ileride kayısı ürünlerimizin gerçek değerini bulması ve hak ettiği konuma kavuşması için çok kıymetli bir ilk adım oldu. Çünkü bizim plan ve hedeflerimiz var. Öncelikle kayısı alım ve satım işleminin Ticaret Borsası'nda gerçekleşmesini istiyoruz. Köylü ile esnaf ve tüccarımızı Ticaret Borsa'mızda buluşturacağız ve kayısı alım satım işlemini borsa içerisinde gerçekleştireceğiz. Onun yanı sıra lisanslı depoculuğa geçmeyi düşünüyoruz. Eğer lisanslı depoculuğa da vatandaşlarımızı alıştırabilirsek, kısa sürede kayısının hasat işlemi bitip, lisanslı depolara alınarak, alış-veriş işlemlerinin yapılması sağlanacak. Düşündüklerimizi gerçekleştirirsek, ülkemiz, çiftçimiz, sanayicimiz ve devletimiz kazanacak."

Toplantı sonrası Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Enis Aydoğan, günün anlam ve önemine binaen Malatya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mehmet Akif Baştürk'e plaket takdim etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Akif Baştürk Gürsel Özbey Aydoğan Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title