Haberler

Genç Müsiad Rize Şubesi 10. Genişletilmiş İstişare Toplantısı

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu 10. Genişletilmiş İstişare Toplantısı yapıldı.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Rize Şubesi Gençlik Kurulu 10. Genişletilmiş İstişare Toplantısı yapıldı.

MÜSİAD Rize Şube Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, MÜSİAD Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri Yasir Bayramoğlu, Ahmet Kılıçarslan, Gizem Mızrakçı, Cihan Kazan katıldı.

Bayramoğlu, burada yaptığı konuşmada, Genç MÜSİAD Rize Şubesinin Türkiye genelinde yakaladığı başarının her sene artarak devam ettiğini belirtti.

Genç MÜSİAD Rize Şube Başkanı Esra Alemdaroğlu ise gönül birliği ile bir araya geldikleri belirterek, "Gönüllülük felsefesiyle MÜSİAD'ın değerlerine sahip çıkarak yürüttüğümüz faaliyetlere yeni dönemde de devam edeceğiz. Dönem boyunca gösterdikleri başarılı performans ve özverili çalışmalarından dolayı yönetim kurulu arkadaşlarıma ve tüm üyelere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, MÜSİAD Rize Şubesi Gençlik Kurulu Başkanlığına Esra Alemdaroğlu seçildi.

Kurul yönetiminde ise Ali Osman Mercan, Tuncay Kılıç, Fatih Çomoğlu, Mehmet Çelik, Osman Tuna, Recep Karabulut, Emre Okumuş, Ali Karaca, Fatih Sarımehmet ve İrfan Yücel Bıçakçı yer aldı. - Rize

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Kılıçarslan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title