Haberler

Genç Kadın Akşam Saçlı Yattı, Sabah Kel Kalktı!

Güncelleme:

Hiçbir sorunu olmayan kadın, akşam normal uykusuna daldı. Sabah kalktığında ise kel olduğunu gördü. "Ben ellerimde saçımla uyandım" diyen kadın çığlıklar atmaya başladı.

19 yaşındaki Tiarne Menzies, uzun gür saçlarıyla övünüyordu. O övündüğü saçları artık yok. Kel kaldığı için de bütün başını kazıtmak zorunda kaldı.

HEMEN DOKTORA KOŞTU

Sydney Narraweena'da yaşayan Tiarne Menzies, kafasında aniden bir yanma hissi sonra da karıncalanma olduğunu söyledi. Doktorlara koşan kadına trikotilomani tanısı konuldu.

TEK ÇARE UZUN SÜRE İLAÇ KULLANMAK

Trikotilomani, dürtü bozukluğu olan insanların kendi saçını çekmesi veya yolması olarak biliniyor. Genellikle deprasyon hallerinde görülüyor. Bu insanlar sadece saçını değil kirpiğini, kaçını ve hatta sakallarını yolmasıyla biliniyor.

Tek çaresi uzun süreli anti deprasan kullanmak

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500

Yorumlar (53)

COLEMERGmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

KADİNDA SACIN ÖNEMININ FARKINA VARDIM.

29
2
yanıtYanıtla
hasan:

sarımsagın saç çıkartmadıgını söyleyen doktorların yüzde 80 i yalan söylüyor sarımsak kafa derisine sürüldügünde kıl köklerini besleyen damarları genişletiyor yani daha rahat kan akışını saglıyor bakın bugün en pahalı saç çıkartan minoksl diye ilaç var o bile daha önce tansiyon düşürücü ilça olarak kullanılıyormuş saç çıkarttıgı anlaışılınca saç için üretilmeye başlamış sarımsakda tansiyonu düşürüyor yani ilacın görevini yapıyor damarları genişletiyor en etkili sarımsak bence :)))

25
1
yanıtYanıtla
gerçek:

aynısı babama olmuştu, hemen sarımsak sürdü derisi kızarana kadar, sonuç eski haline döndü

16
2
yanıtYanıtla
nazli:

Allah yardim etsin bi bayanin aksesuari saclaridir arkadaslar oyle demeyin suan arkadasimizin piskolojik sorunu bozulmustur allah yardimcisi olsun

18
0
yanıtYanıtla
tbmp:

daha bunlar bi sey degil, dunyanin sonu yaklastikca caresiz olmayan garip hastaliklar tureyecek

10
7
yanıtYanıtla
KADİR AY:

Övünürsen Olacagı Bu sanıırım ALLAH Bırakmaz Kibirlilik İyi değil

7
7
yanıtYanıtla
MEHMET EMİN ARAL ( BARIŞ LİDER ):

Saçkıran olduğuna aniden döküyor. Saç seyrelten olduğunda, saçı seyrelterek döküyor. Mikrop mantarı sorunudur. Doktorun ilacını kullanmalı. Çözüm olmamışsa. Her akşam sarımsak ile yavaş yavaş ovmalı, sabah yıkamalı. Sarımsağı havanda ezerek merhem gibi sürüp bezle bağlar saç çıkıncaya kadar devam eder. Denenmiştir. ŞİFA DİLİYORUM

12
2
yanıtYanıtla
azerimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aynisini yasadim 1 hafta icinde hic sacim kalmadi. 6 yil oluyo. Tedavi olmaktan yoruldum. Ama olsun. Bunada sukur. Verende alandaAllahtir.

13
1
yanıtYanıtla
dene bi:

son sürat duvara doğru koş hiç bişeyin kalmaz

4
9
yanıtYanıtla
AzaziL Mobil-IOS:

Saçkıran olmuş

12
0
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title