Haberler

Genç'in Gaziosmanpaşa Ziyareti

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "30 Mart'ta Başbakanımıza hediyemiz yüzde 72'inin üstü olacak" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "30 Mart'ta Başbakanımıza hediyemiz yüzde 72'inin üstü olacak" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. AK Parti Samsun eski Milletvekili Fatih Öztürk, AK Parti Canik İlçe Başkanı Yılmaz Hocaoğlu, Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri ve Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarı Osman Yüksel'in de eşlik ettiği buluşmada mahalle halkı Başkan Genç'e yoğun ilgi gösterdi. Vatandaşların büyük desteğini gördüklerini belirten Genç, kıracakları rekor oy oranını Başbakan Erdoğan'a hediye edeceklerini söyledi.

Konuşmasında Türkiye gündemine değinen Başkan Genç, "Birileri 'Uzun Adam ölsün' diye dua etse de, bu ülkenin garip gurabası ona dua ediyor. Uzun Adam'ın ömrü uzun olacak, bu millete uzun yıllar hizmet edecek. Ben halkımızın bize verdiği bu desteği gördükçe inanıyorum ki, inşallah 30 Mart'ta Uzun Adam'a, Başbakanımıza hediyemiz yüzde 72'inin üstü olacak. Çünkü biz bunu daha önce yüzde 71 ile Canik'te başarmıştık. Bu sefer yeni bir rekor kıracağız inşallah. Canik'te çıtayı yükselttik." diye konuştu.

Kahvaltının ardından Gaziosmanpaşa Mahallesi'ne yaptığı katkılardan dolayı Başkan Genç'e plaket veridi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title