Haberler

Genç Güreşçiler Ordu'da Buluşacak

“Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası” 25-28 Şubat tarihleri arasında Ordu’da yapılacak.

"Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası" 25- 28 Şubat tarihleri arasında Ordu'da yapılacak.

Spor yatırımları bakımından gelişimini her geçen gün arttıran Ordu, önemli spor aktivitelerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. 25-28 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası'na Ordu ev sahipliği yapacak. Ordu'da önemli organizasyonların yapıldığını belirten Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, Ordu'da düzenlenen sportif faaliyetlerin her geçen gün arttığını söyledi. Özellikle Ordu- Giresun Havalimanı'nın açılmasıyla beraber spor organizasyonlarında Ordu'nun ivme kazandığını dile getiren Genç, "Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılması spor organizasyonlarının sayısını arttırmaya başladı. Ordu'nun ulaşılabilirliğinin kolay olması federasyonlarında ilimize bakış açısını değiştirdi. Ayrıca ilimizde yapılan organizasyonların ülke genelinde ses getirmesi de bunlara bir vesile oldu" dedi.

GENÇ: "800 KİŞİ KATILACAK"

Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası hakkında konuşan Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, "25-28 Şubat tarihleri arasında Ordu'da Rahmetli Kırkpınar Başpehlivanımız Mustafa Bük adına U23 Serbest Bay ve Bayanlar Türkiye Güreş Şampiyonası yapılacak. İlimizde gerçekleştirilecek olan şampiyonaya 75 ilden sporcu, idareci ve antrenör olmak üzere toplam 800 kişi katılacak. Bu şampiyona ilimiz için çok önemli, ilimizin yetiştirdiği büyük pehlivanımız Ordulu Mustafa adına yapılıyor olması bizler içinde ayrıca gurur vesilesi oluyor. Şampiyonanın Ordu'da yapılmasında Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Ordu Valimiz Sayın İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Enver Yılmaz ve Altınordu Belediye Başkanımız Sayın Engin Tekintaş büyük destekler verdiler. Ben inanıyorum ki çok güzel bir organizasyon olacaktır" diye konuştu.

Mustafa Genç, ayrıca Mustafa Bük U23 Serbest Bay-Bayan Türkiye Güreş Şampiyonası'nın ardından Büyükler Türkiye Güreş Şampiyonası'na da Ordu olarak talip olacaklarını sözlerine ekledi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

28 Şubat Giresun Türkiye Ordu Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title