Haberler

Genç Çiftlere Şirehan Otel'den Antalya ve Paris'te Çifte Balayı

Tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan en büyük kervansaray otel olma özelliğiyle her gün yerli ve yabancı konukların ağırlayan Şirehan Otel, genç kızların rüyalarındaki düğünler içinde favori bir mekan olmayı sürdürüyor.

Tarihi İpek Yolu üzerinde bulunan en büyük kervansaray otel olma özelliğiyle her gün yerli ve yabancı konukların ağırlayan Şirehan Otel, genç kızların rüyalarındaki düğünler içinde favori bir mekan olmayı sürdürüyor.

Şirehan Otel'in tarihi mistik yapısında mutluluklarına ilk adımı atmak isteyen genç kızların düğünlerinde olmazsa olmazlarından birisi haline gelen Şirehan Otel, gördüğü ilgi karşısında evlenen gençlere bir sürpriz yaparak balayı giderlerini üstlendi. Şirehan Otel alınan kararla otelde düğün yapan bütün çiftlerini Antalya'nın en saygın otellerinde balayına gönderirken Avrupa'da da ikinci balayı şansı verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şirehan Hotel İşletmecisi Tahir Tekin Öztan, "Genç kızların rüyalarını süsleyen Şirehan düğünlerine ilgi düşündüğümüzün de üzerinde. Otel yönetimi olarak aldığımız bir kararla 2015 yılı içerisinde otelimizde düğünlerini yapan bütün çiftlerimizi Antalya'nın en saygın otellerinden birisine balayına göndermeye karar verdik. Diğer taraftan Milli Piyango İdaresinden aldığımız izinle 2015 yılı içerisinde otelimizde düğün yapan çiftler arasında noter huzurunda yapılacak çekilişle de Avrupa'da ikinci balayı hakkı vereceğiz. Böylece yaşamlarının en güzel anlarını bizimle paylaşan ve Otelimizde düğün yapan çiftlere ikinci balayı şansını da yurt dışında tanıyacağız. Milli Piyango İdaresinin izni ve noter huzurunda yapılacak çekilişle şanslı çiftimizi Paris'e göndereceğiz. Bunun yanında düğünlerini yine otelimizde yapan çiftlere ilk gece konaklama ve bir çok sürprizler de yapmaya devam ediyoruz" dedi.

BİRİNCİ BALAYI ANTALYA'DA İKİNCİ BALAYI AVRUPA'DA

Şirehan Otel tarafından startı verilen ve birçok AVM'de tanıtımı yapılan düğün sizden çifte balayı bizden kampanyası düğün yapacak çiftleri hareketlendirdi. Kampanya koşullarına göre düğünlerini Şirehan Otelin rüya gibi balo salonunda veya yaz aylarında bahçesinde yaparak dünya evine giren çiftler önce Antalya'ya balayına gönderiliyor. 2015 yılı içerisinde düğünlerini Şirehan Otel'de yapan çiftler arasından noter huzurunda yapılacak olan çekilişin ardından şanslı çift ikinci balayı için Paris'e gidecek. Şirehan Otel'in sahip olduğu modern balo salonunda yaklaşık bin kişilik yemekli düğün gerçekleştirilirken yaz aylarında da otel bahçesinde yaz düğünü yapma şansı veriliyor. Gaziantep ve çevre illerden düğünlerini Şirehan Otelde yapmak isteyen gençler çifte balayı şansıyla daha çok mutlu olacaklarını ifade ediyorlar. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İpek Yolu Antalya Paris Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title