Haberler

Gelişim Koleji'nden Sezon Değerlendirmesi

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde play-off'a kalma şansını son maçta kaçıran Gelişim Koleji'nin genel menajeri Namık Yazlar, "Kalitesi, çekişme, seyir ve takip zevki açısından oldukça güzel bir lig yaşadık" dedi.

Türkiye Basketbol 2. Ligi'nde play-off'a kalma şansını son maçta kaçıran Gelişim Koleji'nin genel menajeri Namık Yazlar, "Kalitesi, çekişme, seyir ve takip zevki açısından oldukça güzel bir lig yaşadık" dedi.

Yazlar, yaptığı açıklamada, sezon başı planlamalarında, 18 veya 19 galibiyetin play-off için yeterli olacağını öngördüklerini ancak yükselen lig kalitesi nedeniyle 19 galibiyete rağmen play-off dışında kaldıklarını belirtti.

Ligde üst grupta yer alan ekiplerle alt grup takımlar arasındaki farkın son yıllarda azaldığını dikkati çeken Yazlar, şunları kaydetti:

"Play-off başarısı ile taçlandıramadığımız bir sezonu geride bıraktık. Sezona girerken çok fazla sayıda bilinmezimiz vardı. Arda Vekiloğlu'nun başantrenör, Umut Görür'ün yardımcı antrenör olarak ilk sezonlarıydı. Takımda sorumluluk alacak genç oyuncuların sayısı da önceki sezonlara göre fazlaydı. Başkanımız Serdar Öner ile bu ekibe güvendik. Zorlu bir ligde risk aldık ama alnımızın akıyla sezonu tamamladık. Sportif başarıda en büyük pay, Arda Vekiloğlu'na aittir. Umut Görür'le müthiş bir uyum yakaladılar. Gelecek sezonlarda daha iyisini yapacaklarına inanıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title