Haberler

Gelişi Güzel Park Edilen Araçlar Çalışmaları Aksatıyor

Battalgazi belediyesi, şehir merkezinde Büyükşehir Belediyesiyle eş güdümlü kaldırım çalışmaları yaparken gelişigüzel yapılan araç parkları Niyazi Mısri Caddesi’nde esnaf ve vatandaşların tepkisini çekiyor.

Battalgazi belediyesi, şehir merkezinde Büyükşehir Belediyesiyle eş güdümlü kaldırım çalışmaları yaparken gelişigüzel yapılan araç parkları Niyazi Mısri Caddesi'nde esnaf ve vatandaşların tepkisini çekiyor.

Malatya trafiğinde merkezdeki ara sokakları otopark gibi kullanan sürücülere, mahalle sakinleri ve bölge esnafı tepkili.

Bir yandan belediye tarafından kaldırım ve altyapı çalışmaları sürdürülürken bir yandan da gelişi güzel yapılan araç parkları vatandaşları bunaltmış durumda.

İsmetiye Mahallesi Muhtarı Turan Kılavuz, belediyenin çalışmalarını takdirle karşılarken yapılan parklara tepki gösterdi. Klavuz, "Mahalle olarak en büyük sıkıntımız kaldırımlardı bir hafta önce burada kaldırım çalışmaları başlatıldı. Ancak kaldırım önlerine park edilen araçlar yüzünde burada bir iş yapılamadı "şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title