Haberler

Gelin Adayının Feryadı Türkiye'yi Ağlattı

Güncelleme:

Evlilik programına katılan gelin adayı, "Öyle bir an geldi ki, açlıktan çocuğum ağlıyordu. Kimden yardım istediysem, daha çok çukura ittiler" sözleriyle herkesi ağlattı.

Canlı olarak yayınlanan evlilik programında gelin adayı, kendisini isteyen damat adayıyla anlaşamayınca, geçmişte yaşadığı acı hatıraları gözyaşları içinde anlattı. Gelin adayının yaşadıklarına inanamayacaksınız.

"KİMDEN YARDIM İSTEDİYSEM..."

Gerek stüdyodakileri, gerekse ekran başındaki izleyicileri gözyaşlarına boğan gelin adayı Nesrin; "Benim zaten canım yanıyor. 16 senedir canımdan bezmişim. 2 yaşında annesiz kaldım, 14 yaşında babam bizi bırakıp gitti. Babamı da çok seviyorum, bir şey diyemiyorum annesini bakmak için bizi bırakıp gitti ne yapsın? Evleneyim dedim, bir ailem olsun dedim. Olmadı, burnumdan geldi. Daha çok canım yandı. Öyle bir an geldi ki, açlıktan çocuğum ağlıyordu. Kimden yardım istediysem, daha çok çukura ittiler. Ben şu yaşıma gelebildiysem Allah'ım beni koruduğu için geldim. Benim canımı yakmasınlar artık ne olur. Yaşadıklarımı anlatsam aklınız almaz. Ben artık sadece insan muamelesi görmek istiyorum" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Türkiye Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500

Yorumlar (10)

ZENGİN Mobil-IOS:

AKP DEVLET OLSAYMIŞ BU KADIN BU HALDE OLMAZMIŞ AKKOYUNLAR SİZLER HU KADINDAN BETER OLCAKSINIZ

9
8
yanıtYanıtla
özgemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

ablacim Allah sana guzel kismet wersin sacma saapan yorum yapanlarada Akıl fikir versin

15
1
yanıtYanıtla
SerdarMobil-IOS:

SAYGI değer arkadaşlar normal hayatda kendisine bir eş bulamayan bu insanlar çıkıp bir tv ekranından kendilerine eş arıyorlar dememoki bu tür insanlar yaramaz insanlar birde geleni beğenmezler acaba bunların Esaz hedefi nedir bu tür programları RTÜK yasaklaması gerek çocuklarımızın ahlakı dengesini bozuyorlar birde sunucular nekadar düzgün birde ona bakmak gerekiyor

6
4
yanıtYanıtla
HknMobil-IOS:

Lan mal izmir rumuzlu sen adamsan yardım et o zaman chp ne alaka. Ayrıca şarap değil rakı içeriz biz öküz sen ne anlarsın alkolün verdiği keyfi

2
5
yanıtYanıtla
hakomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Simdi bir sey diyecem hani devlet hani millet bakanlar mv lleri 300 500 binlik araca binsin erdogan bey koruma ordusuyla gezsin

3
3
yanıtYanıtla
Ülkücü ErzurummobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Rezil etmiş Bacım kendini yazık.

4
1
yanıtYanıtla
ahmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Mağdure bacıdan mağdur edebiyatı.

1
1
yanıtYanıtla
yıldız...mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Tv ye çıkıp anlatınca iyimi oluyor anlamıyorum bunları

0
2
yanıtYanıtla
alex de souzamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Neden hiç inanasım gelmiyor..!

1
0
yanıtYanıtla
xxzzmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Abartmadan ....Türkiyenin işi mi yok.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title