Haberler

Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliğine Buluşuyor

Muğlaspor Kulübü tarafından düzenlenen Spor Okulları Futbol Şenliği bu hafta sonu Cumartesi günü gerçekleştirilecek.

Muğla spor Kulübü tarafından düzenlenen Spor Okulları Futbol Şenliği bu hafta sonu Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Futbol şenliğinde Muğla spor ile birlikte toplam 5 takım mücadele edecek. 2005-2006 doğumlu sporcuların mücadele edeceği şenliğin maçları Muğla spor Akyol Bülent Akça Sahasında oynanacak.

Muğla spor Kulübü Akyol Bülent Akça Sahasında düzenlenecek olan şenliğe Muğla spor, Saburhane spor, Muğla Atletik spor, Muğla Gençlerbirliği ve Köyceğiz Belediye spor katılacak. 9 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşecek olan şenlikte spor okullarının 2005-2006 doğumlu sporcuları mücadele edecek. Maçlar 15'er dakikalık iki devre halinde oynanacak.

Şenliğe katılacak bütün takımlara teşekkür eden Muğlaspor Alt Yapı Koordinatörü Antrenör Güray Ceylan, "Şenliği düzenleme amacımız takımlarımızın birlik ve beraberliklerini sağlamak, çocuklarımıza rekabetten çok eğlenceli bir ortam içinde futbol oynatmak ve en önemlisi futbolun dostluk ve kardeşlik duygularını sporcularımıza aşılamak. Kulüp yöneticilerimiz, hocalarımız ve velilerden beklentimiz, maçlardaki sonucun önemli olmadığı, sporcunun futbola uygun her hareketinin desteklenmesidir. Şenlik ile geleceğin yıldızlarını da seçme şansımız olacak. Şenliğimize katılan bütün takımlara kulübümüz adına teşekkür eder, hepsine başarılar dileriz" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Köyceğiz Muğla Akça Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title