Haberler

Geleceğin Top Modelleri Optimum'da

Türkiye’nin en prestijli model yarışması Miss&Mr Model Of Turkey yarışmasının finalistleri ziyaret ettikleri Optimum’u podyuma çevirdi.

Türkiye'nin en prestijli model yarışması Miss&Mr Model Of Turkey yarışmasının finalistleri ziyaret ettikleri Optimum'u podyuma çevirdi. Rönesans Ajans tarafından bu yıl 14. kez düzenlenen Miss&Mr Model Of Turkey yarışmasına kısa bir süre kala İzmir Optimum'da ağırlanan güzeller ve yakışıklılar, öğle yemeğinin ardından mağazaları gezerek seçkin markaların birbirinden şık ürünlerini inceledi.

27 Ağustos'ta Çeşme'de düzenlenecek final gecesi birincilik tacını giymek için podyumda boy gösterecek modeller, yarışmaya Akif Örük yönetimindeki kamp dönemi ile hazırlanıyor. Yarışmaya Türkiye'nin dört bir yanından Miss Model ve Mr Model olabilmek için katılan top model adayları kamp süresince koreografi, yürüyüş ve dans çalışmalarına katılacak. Kendilerini bekleyen heyecanlı ve yorucu günler öncesinde Optimum Outlet'te stres atan finalistler, eğlenceli saatler geçirdi. Güzellikleri ve yakışıklılıkları ile AVM ziyaretçilerinin de ilgi odağı olan modelller, ünlü markaların tasarımları ve moda trendleri hakkında da bilgi aldı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türkiye İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title